Şimdi Ara

bi sarj soketi için 150 tl istediler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk önce bilgisayarim hp Pavilion g6 laptop garanti süresi doldu 3 4 senelik bilgisayar sorun şu cumartesi günü bilgisayar sarj almamaya başladı ondan önce de bi haftadır arada sırada bikaç saniyelik şarjı durduruyordu cumartesi babam bi arkadaşına götürdü bilgisayarı sarj cihazının yarısı açıktı ama sağlam çalışıyordu ısınması hariç bilgisayarci sarj cihazını ikiye ayırdı ve parçaladı bu bitmiş dedi yenisi 60 70 lira dedi tamam dedik bir de sarj soketi arzali lehim atilacak dedi pazartesi gelin dedi bugün hesap çıkarmış 150 tl babama sordum sarj cihazı için 100 tl istemiş iki sene önce 50 tlye almıştım sarj cihazını şimdi internrtten de baktim modelini bilmiyorum ama 33 tl yazıyor sizce bu tamir için 150 tl uygun mu?
    Not: dükkan dandik bir yere benziyor içinden parça çalınmış olabilir mi icime öyle doğuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence pek uygun değil sorunu tam anlayamadım ama benimde adaptörün pc'ye taktığım tarafında kablo içten kopmuştu. Arada gidiyordu. 10 liraya değiştirmişti kabloyu Bundan bir yıl sonrada yeni adaptör aldım 30 liraya yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rager -- 22 Haziran 2015; 20:29:09 >
  • Rager bana da öyle geliyor yani sarj soketini komple değiştirse bile 50 tl çok ayrıca adaptör için de 100 lira. Sorunum şu bilgisayarın sarj giriş yeri bozuldu ve adaptör yarısı açıktı kapağının onu da aldı kkırdı ama ben adaptörü kullaniyordum bir sorunu yoktu adama söyledim bozuk bu diyr ısrar etti

• adaptör 30 tl hadi 40 yapsın soket değiştirmeyede en fazla hadi 40 diyelim (malzeme 3 tl )

en fazla 80 tl alması lazım 150 baya fazla
  • Şarj soketini bilemem ama sıfır adaptörler zaten 30-40 lira arası. Direk yeni adaptör alsaydınız keşke.
  • Peki sizce içinden bir şey çalınmış olabilir mi nasıl anlarım çift ekran kartı vardı birisi radeon hd 6400 diğeri intel Pentium du 3 gb ram vardi ayrıca nasıl anlarım yani calinip calinmadigini

• Arkadaşlar lütfen güncel tutalım pek anlamıyorum ama yarın 150 tl vermek istemiyorum yardimci olun lütfen ne yapmam lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 TL'ye telefon önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu konuyu ilgili bölüme açarsan daha hızlı cevap gelir

• Ilgili yerin linkini atar mısın oraya açayım

• ben olsam hepsini kendim yaparidim :)

g6 nin icini actim temizledim. internette videolar var.

el becerin varsa bence kendin yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ben olsam hepsini kendim yaparidim :)

g6 nin icini actim temizledim. internette videolar var.

el becerin varsa bence kendin yap.

Usta maalesef daha önce bilgim oldaydi ugrasirdim ama yapildi artık ama çıkan hesap çok kabarık

• güzel kazıklama sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

güzel kazıklama sistemi

Sağol ya

• dost kazığı
  • Evet ya öyle oldu adaptörü zaten almayi düşünmüyorum 50 tlde vercez artık pazarlık yapariz biraz 30 40 ayarlamaya caliscaz peki içinden ne calabilirler acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.