Şimdi Ara

bi şarkı soracam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu ara çok çalan bi adamın bağırarak söylediği raggeaton ile afrika tarzı na benzeyen bi şarkı var.arada bir bi kız da bişeler söylüyor.size çok saçma gelebilri ama şarkı hakkında tek seöyleyebileceğim bu.belki tahmin edersiniz.power fm'de de çok çalıyor.don't stop,move your body falan diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qotsa -- 10 Eylül 2006; 22:41:52 >

• arkadaşlar işte cep telefonum ile kaydettiğim 10 saniye civarındaki kayıt.lütfen dinleyin.bu sayede size hangi şarkı olduğunu daha iyi anlatmış olurum.
    http://rapidshare.de/files/32656242/bisarki.rar

yıldızlı yere ne yazacağınızı tahmin ediyorsunuzdur.
  • dediğin linki açamadım ne yazıcağımı bilmiorum ama söylediğin sözler üzerinden şarkınn sarah connor-you are my desire olabileceği kanısındayım..istersen bi bak..
  • yıldızlı yere (boşluklar olmadan) r a p i d s h a r e yazacaksın
  • dinledinizmi arkadaşlar?hangi şarkı bi fikriniz var mı?*cansu* dediğin şarkı mı,kontrol etmek için indiriyorum.ancak şarkıcının bayan olduğunu sanmıyorum.yani bayan pek söylemiyordu.
  • YA ARKADAŞLAR BENDE Bİ ŞARKI SORMAK ISTIYORUM.DISKOLARDA ÇOK ÇALAN BİR PARÇA BIR KADIN SOLUYOR COMFORT YOU DIYE HAREKETLI BIR PARÇA AMA KIM SOLUYO BULAMADIM BIR TURLU SANIRIM SOZ COMFORT YOU BE WITH YOU DIYE GIDIYO PEK INGILIZCEM OLMADIĞINDAN BU KADAR BILGI VEREBILIYORUM BILEN VARSA SOLESIN LUTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

arkadaşlar bu ara çok çalan bi adamın bağırarak söylediği raggeaton ile afrika tarzı na benzeyen bi şarkı var.arada bir bi kız da bişeler söylüyor.size çok saçma gelebilri ama şarkı hakkında tek seöyleyebileceğim bu.belki tahmin edersiniz.power fm'de de çok çalıyor.don't stop,move your body falan diyor.

Şarkının adı;

Bob Sinclar - Rock This Party
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi şarkı vardı beyler
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

arkadaşlar bu ara çok çalan bi adamın bağırarak söylediği raggeaton ile afrika tarzı na benzeyen bi şarkı var.arada bir bi kız da bişeler söylüyor.size çok saçma gelebilri ama şarkı hakkında tek seöyleyebileceğim bu.belki tahmin edersiniz.power fm'de de çok çalıyor.don't stop,move your body falan diyor.

Şarkının adı;

Bob Sinclar - Rock This Party

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.