Player diye bi Türk varmış babel serverında sanırım 64+.. Bizim guildden bi adamdan kurdunu almış geri vermemiş Duyduğum kadarı ile Misaki milli guildindede bi kaç kişi dolandırmış...
Adı Player herkezin bilgisine bu adamla trade muhabbet etmeyin derim bende uyarması. Böyle şerefsizlerin yeri a.... a...... dır. Dikkat edelim böylelerine...
ohaaa
lock
i same blader coh ii demişsin
yaw bu adam benim friends list imde gecen gun white tiger kesiodu bende gorev yapıodum party attı baktım lvl 64 ne arıon burda dedi item düsürmeye calısıom dedi üstünde lvl 8 armor set ve lvl 8 sword :D önümde 5 li kombo basıo!! sonra burdan bise cıkmaz dedim gitti sabah bidaha rastladım misakimilli guildinde üstünde garment set falan iice cosmus ! sahtekar oldugunu sanmıorum cünkü item para vs. lafını bile etmedi istemedi belki dolandırmıs olabilir bilmiyorum...
arkadaslar size tavsiyem kimseye ama kimseye takas yapmayın birsey satıyorsanız open stall deyin direk öyle satın sakın ama sakın exchange yapmayın yoksa sifrenizi anında kırarlar. ben bunu knight online dan biliyorum benden söylemesi