Şimdi Ara

Bi soru da benden..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabam 99 model Polo Classic 90bin Km de duz vites.. km`de 30 ykr yakiyor. bundan dolayi LPG`ye gecmeye karar verdim lakin hangi marka sistemi, nerede taktiracagimi bilmiyorum. bu forumda sanirim LPG donusum isini yapan arkadaslar var eger yardimci olurlarsa cok sevinirim.. uskudarda oturuyorum benim icin istanbul anadolu veya avrupa yakasinda biyer uygun olur. montaj&yasal islemler maliyeti konusunda da bilgi alabilirsem super olur :)
    herkese hayirli geceler & iyi calismalar

not:
    yogun bi final haftasinda oldugumdan dolayi butun forumu okuyamadim onun icin daha once sorulmussa ozur dilerim. ben tekrar derse doneyim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aNCieNt -- 2 Ocak 2007; 1:20:20 >

• Km'de 30 yrk fazla değilmi o araç için? 1600cc 100 hp olan versiyonmu o?
  • evet ta kendisi :)
  • Çok devirlimi kullanıyosun?
  • 2000-3500 arasi hep.. lpg ye gecince de cok yakar mi acaba? tereddutte kaldim simdi :S arabadan memnunum aslinda tek sorunu cok yakmasi ocagima incir agaci dikti :( kime sorsam o arabalar cok yakiyo diyo. sorun bende deil sanirim:D
  • Çok yakmasının sebebi ne olabilirki sonuçta 8V motor ve alt devirlerde çekişi yüksek. Sende diyorsunki 2000 devirde kullanıyorum, doğrudur çeker çok basma ihtiyacı duymazsın. 100 km'de kaç litre tüketiyor ortalama? ( Benzin fiyatı neydi ben günlerdir arabayı çıkartmıyorumda )
  • 10,5-11 lt iste.. cok da dusuk devirli kullanmiyorum aslinda 2000-3500 den kastim en fazla 3500 deviri goruyor araba en dusuk de 2000.. ama geneldehep 3000lerde.
    1.5 senede 30bin km yol yapmisim lpg olsa daha fazla yapardim tabi :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl önce açıldı
    Benden Adam Olur Mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana yardim edicek kimse yok mu:((
  • 10.5-11 litre normal gibi...Hoş benim 2.0 150 hp 5.20 2000-3000 devirde 10 litre yakardı...
  • koca bi gun gecti kimse ses etmemis:( baya bi taradim forumu. tartarini ve brc seq24 arasinda kaldim, yardim edebilecek kimse yok mu?
  • brc derim....izmit sanayide 500-550 ytl ye taktıklarını biliyorum....
  • nasil yahu
    burda konusulan fiyatlar hep 1700 ytl civari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.