Bune yA WALLA ıllet ettım rougelerden antısız czde bpye yalan :(Nasıl vuruyorunuz Aklım almıyor??? Worm Kesıyor sankı Rougeler czde:(
aresdeysen az bile vurmuş
quote:
Orijinalden alıntı: :_exodia_:
şu bir gerçek paper mageler ve bp ler roguelerin np kaynağıdır
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: :_exodia_:
Adam en fazla lvl 62 ben lvl 65 oldum bıde daha yenı bıde guuyaa %10 acık Antı yok dd 25 nekadar etkıler ki? yanı 2700 ddsız vuruyorsa ddlı nekadar vurur acep :(
quote:
Orijinalden alıntı: zazozu
quote:
Adam en fazla lvl 62 ben lvl 65 oldum bıde daha yenı bıde guuyaa %10 acık Antı yok dd 25 nekadar etkıler ki? yanı 2700 ddsız vuruyorsa ddlı nekadar vurur acep :(
Alıntıları Göster
dd 25 olsa 2100 falan vuru aynı lişi sana tahminen %25 absorb işte.
quote:
Orijinalden alıntı: _retrayt_
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: _retrayt_
cok dogru
quote:
Orijinalden alıntı: Engineered Rock
Alıntıları Göster
bp iken lvl 60 en cok yedıgım dmg malice+torment ile 2995 dmg wuran adam pm attı cz de ne dedı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: Engineered Rock
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: darksaga
walla cok abarı bı char bu rouge herseyı var walla o damegeyı gorunce dedım wolcanıc rock bana 2900 vurdu tek cektı buda 2700 muhaha adam ayaklı wc :)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: darksaga
walla cok abarı bı char bu rouge herseyı var walla o damegeyı gorunce dedım wolcanıc rock bana 2900 vurdu tek cektı buda 2700 muhaha adam ayaklı wc :)
Alıntıları Göster
sen hiç def ine baktın mı bp nin def olsa zaten kimse başka char açmazdı onun için tek yapacağın ii bir party+int priest olmak+torment ilk olayı sen yap gerisine karışma yada buffer ol otur townda gelsin npler
quote:
Orijinalden alıntı: _retrayt_
Alıntıları Göster
quote:
Ne kaldı sanki. Warrioruda zorlasın bir zahmet
quote:
Orijinalden alıntı: Endoplazmik Retikulum
sen hiç def ine baktın mı bp nin def olsa zaten kimse başka char açmazdı onun için tek yapacağın ii bir party+int priest olmak+torment ilk olayı sen yap gerisine karışma yada buffer ol otur townda gelsin npler
Alıntıları Göster
yok yaa townda oturmak cok sacma gelio str prstlerin pksı cok hosuma gidio bilmiyorum siz ne dusunuosunuz ama bizim cafe sahibini hacklenmeden once hep izlerdim impacaple idi herhalde id si cok saglamdı daha dogrusu oynamayı biliodu... bence oynun en guclu karakter str prestlerdir
quote:
Orijinalden alıntı: erenika
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: erenika
quote:
dün 57 roguemle arenada 67 warrioru indirdim onlarda çok kolay ama 61 spear defans vardı bende onda dd diye bişi yoktu ama ezik cz sinde isteyen gelsin 1 vs 1 e yiyemeceğim adam yoktur derim
quote:
Orijinalden alıntı: Tenzen
yok yaa townda oturmak cok sacma gelio str prstlerin pksı cok hosuma gidio bilmiyorum siz ne dusunuosunuz ama bizim cafe sahibini hacklenmeden once hep izlerdim impacaple idi herhalde id si cok saglamdı daha dogrusu oynamayı biliodu... bence oynun en guclu karakter str prestlerdir
Alıntıları Göster
valla arkadaslar bp ve mage ıcın bıraz ıtem lazım...
ıron belt glass belt skeleton belt ıron necklase tarzı ıtemler......
benım bufsız 2856 hp var undıyıng alınca 4553 canım oluyor kusuratlar yanlıs olabılır bıde 70 bufferım onlıne olursa clandan 4853 hp oluyor...dd 25 helmetım yok ama dd 10 helmetım var lvl 67...ole her rouge teke tekte malıce yoksa benı kesemez...benı kesmesı ıcın la ıtemlerı cok delı olacak yada cok super combo cekcek.....baska turlu zor
quote:
Orijinalden alıntı: LADY__MARTHA
benım bufsız 2856 hp var undıyıng alınca 4553 canım oluyor kusuratlar yanlıs olabılır bıde 70 bufferım onlıne olursa clandan 4853 hp oluyor...dd 25 helmetım yok ama dd 10 helmetım var lvl 67...ole her rouge teke tekte malıce yoksa benı kesemez...benı kesmesı ıcın la ıtemlerı cok delı olacak yada cok super combo cekcek.....baska turlu zor
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
ya combo yapamayan kadar copmbo yapanda var walla helal olsun rougelere bole bı damege bole bı lvlda walla sastım kaldım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
ya combo yapamayan kadar copmbo yapanda var walla helal olsun rougelere bole bı damege bole bı lvlda walla sastım kaldım
Alıntıları Göster
evet bp lere defans veren uniqueler lazım dual roc warrior earringler glass-skeleton-iron belt, iron necklace bunları tak sonra o adam gelsin 1000 vursun sen de gül geç
quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Kedi
evet bp lere defans veren uniqueler lazım dual roc warrior earringler glass-skeleton-iron belt, iron necklace bunları tak sonra o adam gelsin 1000 vursun sen de gül geç
Alıntıları Göster
iyide düzgün bi bp yi gogueler kesemez +8 hp takımlı hp takılı olcak
tam spk vurduğunda 720 pot + heal yapın kendinize spk boşa gitsin sonra malice atıp yine pot heal
sonra allah ne verdiyse
bana 2500 den az vuran asasları alırım
quote:
Orijinalden alıntı: rogue_man_forever
bp iken lvl 60 en cok yedıgım dmg malice+torment ile 2995 dmg wuran adam pm attı cz de ne dedı acaba
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: rogue_man_forever
3k dmg
quote:
Orijinalden alıntı: John Purdew
quote:
3k dmg
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: HloveJ
quote:
3k dmg
tek yediğim günleri hatırlarım 2200 hp 2200 dmg olsa belki vuracaktı dahada
quote:
quote:
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: John Purdew
quote:
3k dmg
Alıntıları Göster
Ben MAgeyim Asaslar Beni KötüEmellerine Kullanıor Abi Uyuz Oluom Ya
Gidio Bowlda SAk Görünmez ADam Allah Ne WErdiyse Wuruor Bıktım ARtık MAgelere Söle Uniqne İtmler Lazım AMa Onuda Hangi YTl İle Buluon