Şimdi Ara

Bi su markaası önerin arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ankarada çeşme suları kokusundan içilmiyo artık ya iyi bi sevdiğiniz su markası var mı şu uludağ sultan su içiorum ama çok acı gelio bunun tadıda önerebiliceniz su markası var mı ?

• banada bi su aritma cihazi .Biktim artik o kadar para sayipta kokan sulardan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nev10000

arkadaslar ankarada çeşme suları kokusundan içilmiyo artık ya iyi bi sevdiğiniz su markası var mı şu uludağ sultan su içiorum ama çok acı gelio bunun tadıda önerebiliceniz su markası var mı ?

hayat su
    niksar su
    inci su
  • dedemler bi su arıtma cihazı kullanıo 1000ytl civarı bişi ama erikli suları gibi tadıvar çok güzel
  • Turkuaz ve Erikli En Kaliteli Su Markalarındandır
  • Erikli.
  • Nestle Pure Life veya Hayat.. Ayrıca Kızılay bi su çıkarmış içinler varmı nasıl??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Özkaynak da güzel hem de ucuz. Bimde 5 litresi 1.2 Ytl. Normalde Bimden alışveriş yapmam ama bu su gerçekten kaliteli olduğu için alıyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ApocaLyps3

Turkuaz ve Erikli En Kaliteli Su Markalarındandır

turkuazmı
  • Turkuazmı
    erilkli al kardeş ben ankara öankayadanım full erilki içiyorz ılıkken müthiş bir tadı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness778 -- 15 Temmuz 2008; 20:09:51 >
  • Bahçeyi sulamak için falansa Turkuaz. İçmek için Sultan su iyidir.
  • Turkuaz kaynak suyu değilki arkadaşım, bildiğin artezyen...
  • En iyisi erikli.İçeriz sürekli.
  • turkuaz diyen arkadaş yanlışın var

su hayattır hayat güzel bide erikli
  • ERİKLİ SU ... Arıtma makinası satan yetkililerin yaptığı teste göre en sağlıklı su ERİKLİ su.

Biz senelerdir onu içiyoruz, birazz pahalı olsada gerçekten çok lezzetli...
  • Kaynak suyu olan her türlü su olabilir.Yani doğal su.İşlenmiş su sakın alma.
    Erikli bir numara sudur.Ben erikliye su demiyorum o baska bir sey.
    Hamidiye su da olabilir.Askeriyenin malı bildiğim kadarıyla.Cok hafif bir su.İçerken hissediyosun.Gercekten hoş bir su.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasaza -- 15 Temmuz 2008; 22:15:06 >
  • K-A-L-A-B-A-K
  • quote:

Orjinalden alıntı: brecoglu

En iyisi erikli.İçeriz sürekli.

• Damla
  • Erikli ve ödüllü bir su olan Pınar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.