Şimdi Ara

Bi yardım edebilecek var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Greece de yeni lvl 20 oldum ve at almak için bile adamlardan para istiyorum trader oldum iyi para var diye ama insan thiefler acımıyo ( onları suçlayamam onların görevleri bu ). Bende Greece server ında oynayıp da bana yardım edebilecek olan var mıdır acaba diye düşündüm.

Oyunda ki adım FallenNukeTR pm atarsanız sevinirim

Not: her zaman oyun oynamam

• greece de oynama derim çünkü o server en eski serverlardan biri o yüzden hepsi yüksel lwl i adamlar bu yüzden job kasma derim oyununu oyna ya da pasific serverına geç yeni açıldığı için o kadar yüksek lwl yoktur
  • Ben de oynamayı daha yeni öğreniyorum o yüzden lvl 20 ye kasmak kolay olmuyo benim için

• arkadaşlar oyuna yeni başlıyacam bütün forumu okudum ve int car daha fazla vuruyormuş bana tavsiyeleriniz ne olur nasıl bir cam acım

başka bir sorumda forumlarda nuke sword nuke glavie tarzı laflar geçiyo

bu nukenin anlamı nedir açıklıyan olabilirmi

şimdiden hepinize tşk ederim
  • Nukeci olman için her zaman forceyi weapondan obde tutucan...
    Zaten nuke olmak kolay deil çunkü nukeci olmak için iyi bi SP farm lazım ve bide nuke lvl 30 da acılıyo...
    Kolay iş deil
  • greecede high lvl bi arkadaş sana 5 yıldızlı kervan kaldırtırsa para sorunun çözülür... diye düşünüyorum(misal 5 yıldızlı jangan-hotan)
  • Sparta da arkadaş arıyorum ismim FallenNuke acayip güçlüyüm (lvl1) :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KO cu cocuk -- 20 Şubat 2007; 18:50:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.