< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 12 Haziran 2024; 14:0:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bic Flex5 Hybrid 5 Bıçaklı 1 Sap + 2 Kartuş Tıraş Bıçağı 85tl
-
-
Doğru düzgün 2-3 tane koyun yeter, çok koyunca ne oluyor?
Telefon kamera olayına döndü bu iş.
Önemli olan kesim kalitesi ve bıçakların arka tahliye boşluğu.
Bazı bıçaklar var 3 bıçak ama arka tahliyesi kapalı tasarlanmış, ne işe yarayacaksa artık. O üründe yine bu markaya ait.
-
@-OFLU-
çok bıçaklılar kıl dönmesine neden oluyor diyorlar, çünkü ilk bıçak kesiyor, sonraki keskin değilse katlayıp geri itekliyor deri altına.
en temizi berberlerdeki ustura.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok be şehir efsanesi o kim uydurmuş. Gillette mach 3 kullanıyom cillop gibi kesiyo tahriş bile etmiyo
Yıllar sonra gillette mach3 o kılları içinden çıkarınca cillobu görürsün. Ustura gibisi varmı be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç yıl önce Gilette Fusion'dan Bic Hybrid Flrex 5 bıçaklıya geçiş yaptım. Bıçak kısmında kesinlikle tasarım hatası var. Burun deliklerinin önünü almak imkansız, burun deliğinin hemen dibinde bıyık kalıyor. Ayrıca favori düzeltme bıçağı da Fusion kadar başarılı değil.
Marka takıntısı olmayan bir insanım. Bic'e bir şans vermiştim. Ama elimde hâlâ Bic ürün stoku olmasına rağmen tasarım hataları sebebiyle kullanmayı bıraktım ve tekrar Gilette Fusion'a geçiş yaptım.
-
kıl dönmesi herkeste potansiyel değil, bende de olmuyor ama sırf bunun için arada berbere gidip usturayla traş olup, cımbızla kıl aldıran arkadaş vardı.
alışınca çok kullanışlı ve dayanıklı, ayrıca rakiplerine göre çok ucuz
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Doğru düzgün 2-3 tane koyun yeter, çok koyunca ne oluyor? Telefon kamera olayına döndü bu iş. Önemli olan kesim kalitesi ve bıçakların arka tahliye boşluğu. Bazı bıçaklar var 3 bıçak ama arka tahliyesi kapalı tasarlanmış, ne işe yarayacaksa artık. O üründe yine bu markaya ait. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X