Şimdi Ara

Bıçak Sırtındayım (Tıp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Mf3 sıralamam 15420 . Bu sene tip kontejanlari 676 kisi artti bunlarin 150 civari max 200 devlet .Kilavuza gore van 15000 kafkas 15000 ile kapatti . Tabi bunlarin yuvarlama oldugu acik . Ne kadar dogru bilmiyorum ama vanin 15275 ile kapattigi soyleniliyor . Sizce bana van tip gelebilir mi ? Batidaki tip kontejanlarinin dususunu de hesaba katarsak ? Sonucta insanlar vani yazmak istemiyorlar . Fikriniz nedir ?
    Van gelmezse kibristaki tam burslu gelir mi sizce ? Kibrista hayat hakkinda bilgisi olan ayrica bilgilendirebilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence tıpı Van'da tutturabilirsin, artacak kontenjandan sana yer açılma ihtimali yüksek. Yalnız Kıbrıs'ı pek önermiyorum, hem hayat pahalı hem de iyi bir itibar bırakmıyor. Türkiye'de istediği bölümü tutturamayan oraya kaçar mantığı var. Önceliğin Van olsun, en son Kıbrıs'ı düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayarslan97

Bence tıpı Van'da tutturabilirsin, artacak kontenjandan sana yer açılma ihtimali yüksek. Yalnız Kıbrıs'ı pek önermiyorum, hem hayat pahalı hem de iyi bir itibar bırakmıyor. Türkiye'de istediği bölümü tutturamayan oraya kaçar mantığı var. Önceliğin Van olsun, en son Kıbrıs'ı düşün.

Bende once vani yazacagim hocam . Umarim gelir :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.