Şimdi Ara

__ Bicheon Skill Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bicheon Mastery'deki fırlatma skillerinden acaba hangisinin vuruş menzili daha yüksek? Blade Force Serisi mi; yoksa Sword Dance Serisi mi?

Sword Dance Serisinde parçacıkların 15 metreye kadar dağıldığı belirtiliyor; fakat benim öğrenmek istediğim bu değil de, ilk vuruşun ulaşacağı maksimum mesafe.

Şayet her iki skill'in de vuruş menzili eşit ise, bunlardan hangisini açmamı önerirsiniz? Pek Jobwar ile ilgilenmem, bu sebeple Sword Dance Serisinin aynı anda çoklu atak yapmasını göz önüne almadan cevap verirseniz daha isabetli olur.

Şimdiden teşekkürler.

EDIT: anlam bozukluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 1 Aralık 2009; 1:35:40 >

• Sword Dance ın mesafesi daha yüksek.
  • simdi skillin adi aklima gelmiyor aylardir ksro oynadigim icin..3. yada 4. siradaki skill sana daha cok yarar gibi..2-3 kere ust ustte boyle beyaz biseler firlatiyor..onu acarsan pvpde ve diger aktivitelerde daha seri olabilirsin..diger seri ise partylerde lure yaparken..int bir yapilandirman varsa kendine lure yaparken kullanacagin bir seri..
  • ben ona jilet diyorum

Jilet pvpde iş görür

sword dance ise kasarken sana çok faydalı olur

mesela blade yakın dövüş sağlar diğer mooba koşmak yerine sword danceyi fırlar ( min 3 lü olan ) sen moblara gitmen gerekirken moblar sana gelecektir ve zmandan oldukça kazanırsın

hangisini açayım sorusuna ikisinide aç derim.az daha sp farm yap FF olmayan blade bi işe yaramaz
  • dance olması lazım ve dance çoklu yani başkasına geçio
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuN_PeaCe

dance olması lazım ve dance çoklu yani başkasına geçio

+1 Evet Dance... Ayrıca diğer skilldede sekme özelliği var.

Dance'ta ise çevredeki moblara çoklu atack yapar
  • Sword Dance Serisinin çoklu atak yapması, ilk mesajda da dediğim gibi herhangi bir kıstas değil benim için. Keza kasarken zaten yay kullanıyorum. Blade sadece PvP için. Bazen PvP esnasında elime yay alacak kadar riskli hareketler yapmamak gerekiyor; işte böyle zamanlar için en yüksek vuruş menziline sahip skill hangisi?

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 5 Aralık 2009; 5:40:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Sword Dance Serisinin çoklu atak yapması, ilk mesajda da dediğim gibi herhangi bir kıstas değil benim için. Keza kasarken zaten yay kullanıyorum. Blade sadece PvP için. Bazen PvP esnasında elime yay alacak kadar riskli hareketler yapmamak gerekiyor; işte böyle zamanlar için en yüksek vuruş menziline sahip skill hangisi?

Fırlatma skilerinin vuruş gücleri cok düşük tür.Fazla hasar vermez Pvp de bi etkisi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erden1978

quote:

Sword Dance Serisinin çoklu atak yapması, ilk mesajda da dediğim gibi herhangi bir kıstas değil benim için. Keza kasarken zaten yay kullanıyorum. Blade sadece PvP için. Bazen PvP esnasında elime yay alacak kadar riskli hareketler yapmamak gerekiyor; işte böyle zamanlar için en yüksek vuruş menziline sahip skill hangisi?

Fırlatma skilerinin vuruş gücleri cok düşük tür.Fazla hasar vermez Pvp de bi etkisi olmaz

vuruş gücü azdır lakin bladenin en seri skildir ve wizzlere karşı kullanılır ve combosu sayesinde de gayet etkilidir. bazen seri olmakda önemlidir ve bunu uzaktan yapar yanına gitmesinede gerek yktur

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRxTorM

quote:

quote:

vuruş gücü azdır lakin bladenin en seri skildir ve wizzlere karşı kullanılır ve combosu sayesinde de gayet etkilidir. bazen seri olmakda önemlidir ve bunu uzaktan yapar yanına gitmesinede gerek yktur

+1 ama yüksek level clericli wizardlara tek atamıyor ne yazık ki İkisini de açmanı tavsiye ederim ama pvpde blade force series daha işine yarar. Kasarken de her ikisini de kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

quote:

quote:

+1 ama yüksek level clericli wizardlara tek atamıyor ne yazık ki İkisini de açmanı tavsiye ederim ama pvpde blade force series daha işine yarar. Kasarken de her ikisini de kullanabilirsin.

Çok ama çok işe yaramaz ,
    Hele Sağlam bir wizard karşısında hiç işe yaramaz
    Şahsi görüşüm Bicheon masteri icin 2 side gereksiz bir skilll
    Sword Dance Series skilindeki Petal sword danceyi 1 Kere up lamak kafi.Oda kasarken .
    Blade icin yatır batır combo gerisi hikaye

• ardkşım jilet bazen bitirici skilldir rakibin az bi canı kaldımı uzakda olsa aniden combolu şekilde atarsın ve rakip yerde.

wizzere karşı kulalnılıyo dedim evet ama her attığında öldürürsünmü dedim.

kullandıkça anlarsın böle hayal ile olcak iş değil
  • quote:

ardkşım jilet bazen bitirici skilldir rakibin az bi canı kaldımı uzakda olsa aniden combolu şekilde atarsın ve rakip yerde.

wizzere karşı kulalnılıyo dedim evet ama her attığında öldürürsünmü dedim.

kullandıkça anlarsın böle hayal ile olcak iş değil

Max lvl de iken yağtığın pvp lerde bi işe yaramaz , Düşük lvl le yaparsan bişi diyemem.
    Pvp de ayrıca bladesin rakibin uzakda ne işi var sen yakın temas adamısın
    Bu skill ler sadece gösteriş icin göze hitap eden skill ler..
    Bol sp varsa acarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.