Peki yaptık mı? Tabiki yapmadık. Çünkü soykırım yapanlar çoluk çocuk, yaşlı, kadın demeden herkesi katleder. Tarihte Türkler hiç soykırım yapmamıştır.
Biden atalarına baksın. ABD de yerli halkları nasıl katlettikleri ve western filmlerle kendilerini aklama çalışmalarını herkes biliyor.
Biden Afganistan’da, Vietnam’da, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da ve daha sayamayacağım tüm beldelerde katliama çanak tutmuştur.
Biden sözlerini ya dikkate almayacağız. Ya da 1975 yılında yaptığımız gibi tüm ABD üslerini yarın sabaha kadar Türkiye ‘den kovacağız. İkinci seçenek bence ABD nin bundan sonra ülkemize yapacağı küstahlıkları ve kalleşlikleri bertaraf edecektir. Bundan kesinlikle eminim.
Son olarak şunu da atlamak istemiyorum. Biden veya diğer ülkelerin sözde Ermeni katliamı iddiasının kendilerine iç siyasette malzeme olarak kullandıklarını biliyorum. Aslında sözde katliam onların umurunda bile değil. İçimi acıtan şey kendi ülkemizin insanlarında bu iddiada bulunmasıdır. Her konuda bizi güç duruma düşürmeye çalışan bu hainleri Allah bildiği gibi yapsın diyorum.