Şimdi Ara

Big Ben neler yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Wallace(Big Ben)52 milyon $ karşılığı Chicago'ya gitmiş.Sizce oradada büyük işler yapabilir mi?
    Bence yapar,ama skor açısından bişey diyemem .Savunmada yine döktürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atelyekumpas04 -- 4 Temmuz 2006; 11:49:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atelyekumpas04

Big Ben 52 milyon $ karşılığı Chicago'ya gitmiş.Sizce oradada büyük işler yapabilir mi?
    Bence yapar,ama skor açısından bişey diyemem .Savunmada yine döktürür

big ben ben wallace mı
  • evet.
  • Pistons da Ben Wallace üzerine kurulu hücum sistemi yoktu sadece defansif açıdan ön plandaydı.. Chicago da onun hücum gücü ön plana çıkabilir.. Bence iyi işler yapacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sosis

Pistons da Ben Wallace üzerine kurulu hücum sistemi yoktu sadece defansif açıdan ön plandaydı.. Chicago da onun hücum gücü ön plana çıkabilir.. Bence iyi işler yapacak..

Hücum gücü yok ki adamın. Ama Chicago iyi transfer yapmıs iddialı konuma gelebilir ligde.
  • ordada ben in yanında duracak uzun yok. chandler eksik kalır yanında hücumcu biriileri lazım. en büyük eksiklikleri olan pota altı için iyi adam. zaten gardlardan yana problemleri yoktu.
  • Yani Chicago geçen senenin üzerine bişeyler katacak diyebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence yanlş bir tercih olmuş(para iyi o başka tabi)...ben wallace detroitten başka bi takımda oynayacak kapasiteye sahip değil bence..tamam savunma süper ama ara sıra hucum yapmak lazım..detroit makine gibi işliyordu big ben de bunun bi parçasıydı başka hiçbir takımda yapamaz detroitte yaptıklarını
  • katılmıyorummm Ben Wallace çok yetenekli bir adam.Zaten son 1-2 yıldır hücum gücü artmayada başlamıştı.Takım arkadaşlarına ayak uyduracaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: atelyekumpas04

katılmıyorummm Ben Wallace çok yetenekli bir adam.Zaten son 1-2 yıldır hücum gücü artmayada başlamıştı.Takım arkadaşlarına ayak uyduracaktır

ne yetenekli mi? playoff larda ripden aldığı alley hoop pasları olmasa sayı atamayacaktı...air ball ları hiç söylemiyorum..
    yazın çalışamazmı çalışır ama yeterli olurmu bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 4 Temmuz 2006; 17:33:46 >
  • detroitte kan değişikliği gerekliydi..ben artık eskisi gibi savunmacı olamayacak çünkü detroit 5inin 4ü iyi savunmacıydı buda ben in işini kulaylaştırdı..

ben wallace hücümda hiçbir zaman aktif rol oynayamaz..ama bulls pota altı chandlerla beraber çok korkutucu olacak..salary olayını bilmiyorum ama chicago da başkja hamleler gelebilir..
  • zatne biz burada adamın hücum gücünü konuşmammaız lazım.önemli olan o adamın takıma yapacağı katkıdır ve ben wallace bunu hayli hayli yapar
  • quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

ordada ben in yanında duracak uzun yok. chandler eksik kalır yanında hücumcu biriileri lazım. en büyük eksiklikleri olan pota altı için iyi adam. zaten gardlardan yana problemleri yoktu.

Chandler ve Duhon takas malzemesi olacak gibi... Hornetsten JR Smith we PJ Brown'u takaslamaya çalışıyorlar dedikodusu var... PJ iyi bir seçim olabilir; şutu olan bir oyuncu lazım pota altına zira rakiplerini dış şut manyağı yapan bir takım Chicago... Wallace'ın yanında Songaila, Nocioni gibi 4 oynayabilen, sertliği de seven şutörler var gerçi... Doğunun kötü çocukları... Kulağa hoş geliyor

Bu transfer dengeleri bozdu doğuda; bu genç takımın patlama yılı olabilir önümüzdeki sezon... Wade'i yavaşlatabilecek Hunter, Fisher, Marquis D. gibi bir oyuncu da alırlarsa açıkçası Miami'nin de işi hiç kolay olmaz... Hele Zo ve Payton da ayrılırsa Miami'ye çok acil takviye önlemleri gözüküyor... Yoksa şaşırmayın ama Cleveland - Chicago finali dahi izleyebiliriz doğuda... Tabii bir de Nets var...

• evet problem yoq iyi geçiniyolar
    quote:

Orjinalden alıntı: muribbi

ordada ben in yanında duracak uzun yok. chandler eksik kalır yanında hücumcu biriileri lazım. en büyük eksiklikleri olan pota altı için iyi adam. zaten gardlardan yana problemleri yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.