Arkadaslar, son cikan Footbal Manager oyunda Turk Database cok kutu du, onun icin ben kemdim update ve edit yaptim ve yeni Turk Update yaptim iste BIG-TURK Turk LIG UPDATE:
1)Galatasaray Takimin oyunculari hepsini stat ver dim (cok av random stat var) 2)Fenerbahce Takimin oyunculari hepsini stat ver dim (cok av random stat var) 3)Besiktas Takimin oyunculari hepsini stat ver dim (cok av random stat var) 4)Trabzon Takimin oyunculari hepsini stat ver dim (cok av random stat var)
5)Tum superlig takimlarda en az 11 kisi stat ver dim 6)Butun yabanci oyuncular icin stat ver dim
7)Butun Manager ler dogru takimda Genc oyunculari cok onem verdim 9) Tevfik Kose, KARADAS Harun, COBAN Cengiz ve daha genc oyunculari add yaptim 10) 17 alt milli takimdaki Turk oyunculari yuksek potansiel ability verildi 11)17 alt milli takimdaki Turk oyunculari dogru Stat veldi 13)Diger iyi gencleri da dogru stat verildi (gokhan kaba, Ferhat ....) 14) Diger iyi gencleri da dogru potitial ability verildi
15)Butun takimlari dogru formation ve oyun stilli verildi 16)Galatasaray in oyuncular icin dogru boy ve killo verildi 17)Fenerbahce in oyuncular icin dogru boy ve killo verildi 1Trabzonspor in oyuncular icin dogru boy ve killo verildi
19) Diger takimlar in oyuncular icin dogru boy ve killo verildi
20)Turkligi "reputation" i 1+ (yani 14 den 15 oldu, yeni transfer yuzinden felan) 21)Alpay in statlari simdi dogru 22)Galatasaray in Para "balace" i azaltim
arkadaslar ben bu database i 2 gun icinde yaptim, mutlikar hatar vardir, bu zaten test sayilir, hatalari duzeltip 100 de 100 bir database olur tesukurlaer
vaaaay güzelll.Ama senden hatasız olan versiyonunu bekliyorum.
umarım cogunun yaptıgı gibi tuttugun takımı abarmamıssındır cunku fm05 icin olanlardan bi kac tane indirdim birinde fenerbahce 3 sezon ust uste sampionlar ligini aldı olcan 48 milyon dolara realle gitti digerinde galatasaray 2 kere uefa 1 kere sampionlar ligini aldı tabii bunları transfer yapmadan becerdiler
Dostum eline sağlık.... Sizlerde olmasanız bu menejerlik oyunu sadece düz yazıdann ibaret olacak.....