Şimdi Ara

Big Water uygulamam (+ bilgi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok çok memnunum .. bu gün 3.0 prescotumu 3.9 lara çektim. Big water'a başarısız ve kalitesiz diyenler bence halen yanılıyorlar.. doğru düzgün kullanımda hiçbir sorun çıkarmadı çıkarıcağını da zannetmiyorum. kalitesine de laf atılmıştı... neresi kalitesiz onu da çözebilmiş değilim.

IDLE

LOAD

Bu da eski 2.4 prescott 'umun Overclock verileri..

Önce kabımızı uygun şekilde bağlantıları ve hortumları geçirmek için kesiyoruz... kutumuz ucuz mutfak malzemesi.. kapağının iç tarafında hava ve nem haybı olmasın diye conta var.

bağlantılarımız bunlar.. aynı bağlantılar firebal denen yerde 4.5 ytl iken ben 500-1 ytl den aldım (bildiğiniz hidrolik malzemesi satan yetlerden ..) bağlantılar 100 bar dayanıklı ve kesinlikle sızdırmıyor... hortumu sokuyorsunuz ve bağlantı sağlanıyor işte bu kadar kolay

kutunun delinmiş ve bağlantıları yapılmış hali...

kasamızda bu .. codegen server kasa... 2x big water ve bilimum parça.

suyun aktığı yere hortum ve ucuna da bildiğimiz eski arabaların benzin filitrelerinden koydum ( filitre kesinlike suyun debisini düşürmüyor).. tortu veya parçacık var ise burada kalıcak... %15-20 antifirizli suyumuzuda koyduk (kabın içinde musluk var nedeni ise, ben kabı sökmek istediğimde musluk yardımıyla suyun yere dökülmesini engelliyicem)

deneme amaçlı çalıştırılıyor...

akıntı, kaçak terleme gibi bir sorun görülmedi ve su haznemiz yerine yerleştirildi..

cpu idle değerlerim

• gayet guzel bı calısma olmus gule gule kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

gayet guzel bı calısma olmus gule gule kullan
    şunu tam olarak nasıl yaptığını anlatabilirmisin benim işlemci boşta 60 derece yaw 2.8 lga 64 bit anakartta asus p5gd1 pro ayrıca güzel çalışma güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nos23

şunu tam olarak nasıl yaptığını anlatabilirmisin benim işlemci boşta 60 derece yaw 2.8 lga 64 bit anakartta asus p5gd1 pro ayrıca güzel çalışma güle güle kullan

Alıntıları Göster
    dsostum eline saglık cok güzel bir calişma süper olmus bişe dicem su kabı o kadar yukarda iken pompa su basmakta zorlanmıyormu? süper olmull kaltesiz olan şeyleri söyliyimde cogu tanıdıgımda pompası bi süre sonra basamıyor bozuluyor ve malzeme olarak kalitesiz diyorlar blokun plexisi fln fln işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: owbilo

dsostum eline saglık cok güzel bir calişma süper olmus bişe dicem su kabı o kadar yukarda iken pompa su basmakta zorlanmıyormu? süper olmull kaltesiz olan şeyleri söyliyimde cogu tanıdıgımda pompası bi süre sonra basamıyor bozuluyor ve malzeme olarak kalitesiz diyorlar blokun plexisi fln fln işte

Alıntıları Göster
    güzel olmuş emeğine sağlık,
    yalnız sen nerde oturuyorsun, o bağlantıları tam olarak nerden aldın hoşuma gitti ve ucuzmuş.
  • quote:

Alıntıları Göster
    yabay ;

Dostum Mükemmel ötesi olmuş yeminle walla benide iyice heveslendirdin

yazlıkdan dönünce inş alacam kesin kararlıyım 735 veya 745

bu resimleri paylaşdıgın cok iyi oldu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: nos23

işlemcinize termal gres sürmenizi tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: owbilo

bayadır kullanıyorum pompada bir problem yok. artık daha sonra birşey olursa alırım ehime olur biter. pompanın debisi gayet yeterli (Thermaltake Big Water 745 de de bu şekilde) aslında suyu yukarı bastıktan sonra pompa, su aşağa akıyor böylelikle dengeleniyor...doldururkende pompa çalışmadan direk aşşağı aktı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

yabay ;

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MAG

yalnız sen nerde oturuyorsun, o bağlantıları tam olarak nerden aldın hoşuma gitti ve ucuzmuş.

ankaradayım.. bağlantılar ostim sanayi sitesinde hidrolik malzemesi satan yerlerde gani gani ... hala firebal 4-5 ytl ye satıyor anlamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Caner***

yabay ;

rica ederim her türlü yardım ederim projenize

• quote:

Orijinalden alıntı: yabay

quote:

Orjinalden alıntı: MAG

ankaradayım.. bağlantılar ostim sanayi sitesinde hidrolik malzemesi satan yerlerde gani gani ... hala firebal 4-5 ytl ye satıyor anlamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: Caner***

yabay ;

rica ederim her türlü yardım ederim projenize

Alıntıları Göster
    harbiden güzel olmus sen bide vga ve n/b ye baglarsan dehşet olur ama pompa zorlanabilir bu sefer bide uv duyarlı yeşil hortumlardan alsana cok yakişir big watern hortumundan yani vega tekno markette satılıyordu

• quote:

harbiden güzel olmus sen bide vga ve n/b ye baglarsan dehşet olur ama pompa zorlanabilir bu sefer bide uv duyarlı yeşil hortumlardan alsana cok yakişir big watern hortumundan yani vega tekno markette satılıyordu

Alıntıları Göster
    kardeş gerçekten güzel olmuş uğraş vermişsin baya ama bişey sorucam bunun yerine bir big type koysan o kadar sıkıntıyı çekmesen ve fazlalıklardan kurtulsan yinede aynı değerleri elde etmezmiisn acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sktem

kardeş gerçekten güzel olmuş uğraş vermişsin baya ama bişey sorucam bunun yerine bir big type koysan o kadar sıkıntıyı çekmesen ve fazlalıklardan kurtulsan yinede aynı değerleri elde etmezmiisn acaba?

Alıntıları Göster
    ama bu şekilde su tankında suyun daha fazla olması suyun daha uzun sürede isinmasını saglar ve daha kolay sogumsını oysaki big waterdaki su tankı 700 ml bile zor alıyor bi süreden sonra suda ısınıyor su fazla olmadıgı içinde soguyamıyor diye düşünüyorum benn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owbilo -- 5 Haziran 2006; 20:29:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sktem

big type nedir? bi sıkıntım yok şu danda çiçek gibi duruyo masamda

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sktem

big type nedir? bi sıkıntım yok şu danda çiçek gibi duruyo masamda

Alıntıları Göster
    BIG TYPHOON demek ıstedı heralde arkadas

• quote:

BIG TYPHOON demek ıstedı heralde arkadas

Alıntıları Göster
    hava zaten 35 derece iken big typoon falan da fayda etmiyor malesef... son hava ile soğutmam asus starice idi
  • quote:

hava zaten 35 derece iken big typoon falan da fayda etmiyor malesef... son hava ile soğutmam asus starice idi

Alıntıları Göster
    bende standart big water anladım
  • quote:

bende standart big water anladım

Alıntıları Göster
    ya dostum suy kabına taktığın rekorları nerden aldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_cash

ya dostum suy kabına taktığın rekorları nerden aldın

Alıntıları Göster
    "ankaradayım.. bağlantılar ostim sanayi sitesinde hidrolik malzemesi satan yerlerde gani gani ... hala firebal 4-5 ytl ye satıyor anlamıyorum. "

numarası ve tam adresi için kartviziti aradım ama bulamadım... cadde üzerinde zaten
  • quote:

"ankaradayım.. bağlantılar ostim sanayi sitesinde hidrolik malzemesi satan yerlerde gani gani ... hala firebal 4-5 ytl ye satıyor anlamıyorum. "

numarası ve tam adresi için kartviziti aradım ama bulamadım... cadde üzerinde zaten

Alıntıları Göster
    o rekorlar ostimde her hidrolik ve pnömatikçide vardır. rekorların markası legris 2 ytl civarında hava tesisatları için kullanılıyor su için sıkma somunlu öneriyorlar ama bunlarda iş görür risk almak istemeyenler sıkma somunlu kullanabilirler bulabileceğiniz yerlerin adres ve tel lerini verebilirim.
    zira bende ostimde çalışıyorum
    saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: darksideofthemoon

o rekorlar ostimde her hidrolik ve pnömatikçide vardır. rekorların markası legris 2 ytl civarında hava tesisatları için kullanılıyor su için sıkma somunlu öneriyorlar ama bunlarda iş görür risk almak istemeyenler sıkma somunlu kullanabilirler bulabileceğiniz yerlerin adres ve tel lerini verebilirim.
    zira bende ostimde çalışıyorum
    saygılar.

Alıntıları Göster
    ben istanbuldayımda

buralarda karaköy&koçtaşda filan bulabilirmiyim bide bunu tam adı nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: by_cash

ben istanbuldayımda

buralarda karaköy&koçtaşda filan bulabilirmiyim bide bunu tam adı nedir

Alıntıları Göster
    karaköyde kesin bulursun da koçtaşta bulur musun bilmem. ben haftasonu bauhaus a baktım ve hiçbirşey yok diyebilirim. ayrıca yazıcıoğlunun arka taraflarında bir sürü hortum, musluk vb. malzemeler satan çok fazla dükkan var. bende sınavlar dolayısıyla fazla ilgilenemiyorum ama yakında bitecek benimkisi de resimleri koyarım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.