Şimdi Ara

bikac sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar yaklasik 5 aydir lol oynuyorum ve cok arastiran biriyim basladigimdan beri bu forumu takip ediyorum. En son usengecligi birakip hesap actim ama mobilden tam beceremedim bugun tekrar denedim ve oldu. Simdi sorularima geliyim mainim solo top ve jungledir ama her lanede iyi kotu oynarim. Bu aralar genelde sup oynuyorum ama yanima iyi bi adc gelmezse pek bisey yapamiyorum ki bronz 3 um ve cok nadir iyi adc geliyo . Sorum su cok zor ip biriktiren biriyim acaba biraz daha lig yukselene kadar biriktirdigim iplerle solo top herolari alip onlarla mi oynasam yoksa leona thresh gibi adc kotu olsa da is yapabilcek suplar mi alsam sonucta bu ligde kimse sup almak istemiyo ve sup alininca insanlar rahatliyo. Ve bir sorum daha olcak dedigim gibi bronz 3um ama silver serilerine cikmistim ondan sonra bi dusus basladi ve w/l eksilere dustu surekli bronz 1 bronz 4 arasi gidip gelmeye basladim elo hellden kurtulmak ve w/l duzeltmek hakkinda tavsiye ve elestirilerinizi bekliyorum. Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyudu mu herkes

• Mainim solotop olduğu için seni solotop'a yönlendiricem.Çünkü gerçekten sorumluluk istiyo.Support olarak kolay kolay maç döndüremezsin.Yukarı koridorlarda sorun olduğunda takım arkadaşlarının büyük payı gerekli.Solotop karakterler genelde TD başlatır takımı tanklar.
    Farm konusunda iyiysen irelia gibi late game'de durdurulamayan bir karakter alıp maç döndürmen gerçekten çok basit oluyor.
    Bu yazdıklarım tecrübeli birinin mesajları değildi.Ama brooklyn28 efendinin de söylediği gibi kötüden öğrenecek daha çok şeyin var.

Demi la @Br00klyn28
  • Fiora al en rahatı tfde canın azaldıgı an ultı at ıstersen buıld verebılırım

• Aslinda hard counter yemedikce genelde karsimdakinden daha iyi farm yapiyorum. Hatta counter yersem daha cok farma odaklaniyorum ve jungler yardimiyla lane'i domine edebiliyorum. Irelia bende var ama pek beceremedim daha cok assasin tarzi herolari seviyorum mide gittigimde falan da zed kha aliyorum genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

Fiora al en rahatı tfde canın azaldıgı an ultı at ıstersen buıld verebılırım

Fiorayi bi hevesle almistim da yuzune bakmaz oldum taktik ve build onerilerin varsa bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Genjuro.

Mainim solotop olduğu için seni solotop'a yönlendiricem.Çünkü gerçekten sorumluluk istiyo.Support olarak kolay kolay maç döndüremezsin.Yukarı koridorlarda sorun olduğunda takım arkadaşlarının büyük payı gerekli.Solotop karakterler genelde TD başlatır takımı tanklar.
    Farm konusunda iyiysen irelia gibi late game'de durdurulamayan bir karakter alıp maç döndürmen gerçekten çok basit oluyor.
    Bu yazdıklarım tecrübeli birinin mesajları değildi.Ama brooklyn28 efendinin de söylediği gibi kötüden öğrenecek daha çok şeyin var.

Demi la @Br00klyn28

doğrudur kardeşim güzel demişsin

edit:aynı zamanda belli bazı herolarla jungle olarakta taşıyabilirsin. (takımın eşşek olmıcak tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28Banned -- 24 Haziran 2013; 9:22:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.