Şimdi Ara

Bikaç sorunum var!!! lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorun1: Bir kaç uygulama çakışıyor sanırım. Ben bu çakışanları nasıl bulucam programlar açılış ekranı geliyor gersi açılmıyor.

Sorun2: Telefondan internete giremiyorum. verdiği hatalar şunlar; 1.Maillerde POSTA ALINAMIYOR: pop3.live.com sunucusuna bağlanılamadı. 2. Facebook uygulamasında No Internet Connectıon (unable to load this page)

Bağlantı ayarlarını sıfrladım olmadı

Bu arada tel 3.1.3 artı jailbreak li

Şimdiden saolun..

• Programların açılış ekranının gelip gerisinin gelmemesi genelde senkronizasyon sorunu oluyordu. itunes ayarlarında telefonu bağladığında senkronizasyon ayarlarına bi bak istersen, telefonu senkronize etmesin. sonra programları tekrar yükle
    internet ayarlarını kullandığın operatörden tekrar yapmayı denedin mi ? belki ayarlarda bir sorun vardır
  • 3.1.3 artı jailbreak
    diyorsun konuyu YIKARLAR ^^

1- sorunu anlamadım ne cakısması :(
    2-sorun 2 ise wifi ile nete baglanmıyorsun wifi acik oldugu halde agı goremiyorsun (tahminimce) wifitrak kur sorun cozulecektir. hemde facebook'ada rahatca girebileceksin
  • bende pek bişi anlamadım sorunlarından.
    programların açılış ekranı geliyor gerisi gelmiyor diyorsun.ana ekrana gerimi dönüyor telefonmu kitleniyor?iphoneda çakışan program diye bir şey olmaz.olsa olsa cydia programlarında olur.o da çok nadir.
    ikinci sorundada bir açıklama yok.egde/3g üzerindenmi nete giremiyorsun yoksa wifi üzerindenmi.?
  • tamam artık restore ettim 1.sorunu hallettim. Ancak restore etmeme rağmen 2 sorun devam ediyor.

sorun tam şöyle: internet ağını görebiliyorum ve bağlanabiliyorum.Ancak internete giremiyorum. Örneğin mailde pop3.live sunucusuna bağlanılamadı diyor. Facebookta uygulamasında no ınternet connectıon diyor.

Ayrıca metecik kardeş şu yıkarlar meselesini anlamadım ;)
  • tamam arkdşlar sorunu çözdüm telefoncu adını dahi bilmediğim bir program atmıştı onu sildim düzelti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.