Şimdi Ara

Bıktık artık derbilere farklı kadro çıkmaktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav kardeşim kaç hafta olmuş içerde dışarda herkesi yendik. Antalya ile sadece 2-2 berabere kaldık. Nedne oynayan kadro değiştirilir. Defansta 5li atakta 3lü defans deneyecek. Ne diye oynayan kadro bozulur şu derbilerde aklım almıyor. Herkes yerini yurdunu biliyor şimdi afallayacak boş yere oyun düzeni bozuldu.Tudor'un da diğerlerinden farkı yok sadece daha iyi kadro var elinde. Bıktım şu derbilere farklı kadro çıkan takımı izlemekten. Yine hüsran olmaz inş.

• Hayır abi haksız mıyım Fenerbahçe'de hiç Mehmet Topal'ı stopere yada Souza'yı stopere çekip 3lü defans falan cart curt gördünüz mü adamların bir düzeni var oynuyor KAZANAN kadroyu ne diye değiştirirsin bugün yenilirsek sırf bu yüzden yenileceğiz açık ve net. Sinirlendim maç başlamadan ulan.
  • Oturumuş yapıyı, hemde ligin en zor maçlarından birinde değiştirmek akıl işi değil.. İnşallah çok pahalıya patlamaz..
  • Bu sistemin tutup tutmayacağını şuan kimse bilmiyor ama Tudor diğer maçlardan özelliklede Karabük maçından ders çıkarmış gibi o maçta çok fazla pozisyon verip baya hata yapmıştık bence bu sistem oyuna pozitif etki yapacak

Bu arada Antalya maçı 1-1 bitmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakeen kullanıcısına yanıt
    harbiden. benim niye aklmda 2-2 kalmıs
  • Derbi heyecanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ne değişmiş sadece linnes,lato yerine denayer. Kurguda çok değişiklik olmaz,yangına gerek yok şuan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nerede 3'lü defans? Sol bek Denayer kadrodan anladığım.

Zaten Tolga varken de tam bir dizilişimiz yok, ilginç ama işleyen bir sistem oluyor. Tamamen sağ tarafın atak performansına bağlıyız gibi şu an gözüken. Yedeklerde hem hücumcu sol beklerin hem de Garry'nin olması ise iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.