amd5600+ 8600gts asus m2n dh asus 550w ve logitech internet pro klavye var klavyeyi başka bilgisayarda denedim hiç bir soruna rastlamadım zaten oyuna girsemde girmesemde fark etmiyo oyuna girdiğim zaman mesela fifa07 bazen hiç bir tuş çalışmıyo bazende ayrı anlarda tuşular tutukluk yapıyo nba07de de tutukluk yapıyo .Oyundan da geçtim normal Wordpad de bile klavye takılıyo Not:Driverlar ile lgili bir sorun yok klavyem kablolu ve bir sürü farklı klavye takıp denedim aynı sorun devam ediyo Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
klavyen usb bağlantılımı
quote:
Orjinalden alıntı: oz_yuksel
klavyen usb bağlantılımı
Hem usb'li hem ps2'li klavyede denedim
Farklı klavyelerde deneyip, aynı sonucu aldığınıza göre, Usb girişlerinizde sorun olabilir.. Anakart üzerinden bir konrtol yapınız.. Yuvaların içini falan kontrole tip, tozdan kirden arındırınız..
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
Farklı klavyelerde deneyip, aynı sonucu aldığınıza göre, Usb girişlerinizde sorun olabilir.. Anakart üzerinden bir konrtol yapınız.. Yuvaların içini falan kontrole tip, tozdan kirden arındırınız..
ps2 portunuda denedi ondada aynı sorunu yaşadım anakarttan kaynaklanmış olabilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: leon23
quote:
ps2 portunuda denedi ondada aynı sorunu yaşadım anakarttan kaynaklanmış olabilir mi
Evet olabilir..
Buna benzer bir sorunda "ozgur06" adlı arkadaş da vardı(http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/mpage_2/key_/tm.htm) Kulaklık ve klavye sorunu.. Açıp kapamada bilgisayar aletleri tanımıyordu... Biz sonuç olarak anakarta verdik.. Senin de sorunun anakarttan kaynaklanıyor olabilir.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: leon23
quote:
Evet olabilir..
Buna benzer bir sorunda "ozgur06" adlı arkadaş da vardı(http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/mpage_2/key_/tm.htm) Kulaklık ve klavye sorunu.. Açıp kapamada bilgisayar aletleri tanımıyordu... Biz sonuç olarak anakarta verdik.. Senin de sorunun anakarttan kaynaklanıyor olabilir.
Size güveniyorum anakartı deyiştirmeye karar verdim ama bi sorum daha olucak gigabyte 590 SLI-S5 olarak düşünüyorum yeni anakartı sizce nasıl bir seçim
yerimde bir secim gigabyte 590sli sorun zaten kendini belli ediyor anakart hatasi ama belki bir bios-update ile yapabilirsin..
büyük ihtimalle donanım çakışması var
Dostum " gigabyte 590 SLI-S5" aakart konusunda fazla bi bilgim yok. Yanlıl yönlendirme yapmıyayım.. O yüzden anakart bölümünde ufaka bi araştırma yapınız ya da burayahttp://forum.donanimhaber.com/forumid_386/tt.htm ankartla ilgili yeni bi konu açınız..