Şimdi Ara

BIKTIM ARTIK! ANKARADA İYİ BERBER!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yok yok yok. gidip 10 liraya mahalle berberinde tavus kuşu gibi yolduruyorum kendimi. Yok mu iyi bir berber şu ankarada ?

• Olm iyi berber de olsa yakışıklı olmayacan zâten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tiras parasi alirlar ama en azindan 1 kerelik ne istedigi gosterebilirsin.

Bir video cekersin veya 4 yandan fotograf cekersin mahalle berberine gosterirsin bundan istiyorum dersin.

Kaliteli bir berbere git, fiyatlar 40-50 arasidir.

Bu berberler genelde hem bayan hem erkek ayni mekanda hizmet verir. Luksdur ve cilt bakimi sac bakimida yaparlar..

• mahalle berberi olacak tabi de sen bulamamışsın iyisini. Bir de ne istediğini iyi tarif etmen lazım. İlk seferde olmaz ama 2. 3. traşta anlaşırsınız en sonunda. 40-50TL da verilmez ayrıca. 18TL veriyorum saç tıraşına (yıkama fön dahil).
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam 40-50 tl de çok, biraz uygun ama düzgün bir berber yok mu?
  • 30₺ yüz ağda sac sakal yikama. Yer Demetevler-Lalegul. Yerine gore on numara bir kuaför. Adı, Gözde Erkek Kuaförü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ber a Ber gibi birşeydi. 25 lira traş git hallederler.

https://tr.foursquare.com/v/beraber/50576a57e4b0e932ca43ed88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuzhaan -- 8 Şubat 2017; 17:55:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbulda 25 lira fix para veriyorum traşa. Memnun muyum ? Fena değil işte.
  • 40 lira veriyorum torbacı adamı jhonny bravo'ya çevirir. Burdan Fatih Beye selam
  • ayda 15-25 verene kadar makine al evde kendin traş ol sıcak fırsatçı geldi hanım
  • Emekte berber osman var. Gayet iyidir.

8. Caddedeki nisbankasindan saga dönünce 150metre ilerde solda.

Memnun kalmassan yaz bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazozu kaşıkla açan adam -- 9 Şubat 2017; 2:21:10 >
  • Bi de burdan hocam, çok seveni var;https://www.instagram.com/locakuaforerkek/

• berbere gitme sende kuaföre git
  • Sanayiye git orada ki berber de esnaf lokantası da en iyisidir. Yanlış kesme lüksü yok :D
  • Ne kadar fiyatı hocam ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Computerce kullanıcısına yanıt
    20 falan. Gidince pazarlik et.

• saçma sapan şeyler yapan berberlerden bıktığım için makasla kendi saçımı kesiyorum. kısa veya uzun farklı farklı şeyleri evde makasla kendim istediğim gibi yapıyorum. başlarda fazla dokunamıyordum fakat alışınca çok iyi kesiyorsun ve istediğin uzunlukta bırakıyorsun güzel oluyor.

onun dışında beşevler-anıttepe de trend kuaför var çok tavsiye ederler orayı ankara'da
  • class bahçeli de
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeOvErsıx

40 lira veriyorum torbacı adamı jhonny bravo'ya çevirir. Burdan Fatih Beye selam

Hangi kuaför o hocam ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.