Şimdi Ara

Bıktım artık HAMAMBÖCEKLERİNDEN! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
21.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Yahu bizde de bu problem var. Ben öyle sürü ile karşılaşmadım hiç ancak tek gördüm mü affetmiyorum. Yöntemim ise...

Önce lavaboya doğru gönderiyorum böceği , lavaboya girince saç sabitleştiricisi sıkıyorum üstüne 2 saniye ve yapışıp kalıyor orada. Daha sonra üstüne kolonya döküp kibrit atıyorum ve finito

Başka bir yöntem ise yine lavaboya girdiğinde lavaboda kaynar suyu açıyorum ve anası ağlıyor. Her ne olursa olsun berbat yaratıklar. Yakın zamanda evi ilaçlatacağız zaten.

gayet komplike yönteme gel

• şimdi en etkili olan ilaç hangisi arkadaşlar...benim de hemen bu ilaçların birinden almam lazım...
  • benin dediğimi bir dene dostum. bir kez kullan. 2-3 gün sonra bir kez daha, aynı süre sonra bir kez daha uygula. kaç şişe gerekiyorsa al.

uzun süre uygulamanın sebebi de, eğer açılmamış yumurtalar varsa onların da etkilenmesi.
  • En etkili yöntem açıkta yiyecek bir şey bırakmamaktır. Ağzı açık pirince bile geliyorlar. Bok bulsalar onu da yiyecekler. O yüzden sifonu falan da çekmeniz lazım.
  • Arkadaşla beraber sitede yürüyoduk sonra yerde karınca surusu gördük manyak birşeydi ya sonra onları takip ettik neyse bi evin deposundan geliyolardı depoya bir girdik o kadar fazla böcek varkı duvarlarda her yerde böcek vardı nerdeyse 1 Sentilyon böcek vardı manyak birşeydı ya hiç unutmuyom bu olayı sonra sonra site yöneticisyile konuştuk onada gösterdik durumu neyse bir ilaçlamacı çağırdık adam içireyi bi güzel ilaçladı sonra arkadaşla bidaha baktık nerdeyse hiç ölmemişler resmen binanın deposu böcek kaynıyo yöneticiyle bidaha konuştuk adam ilgilenmedi sonnra bahçivanla konuştuk evinin içinden bize nitrik asit verdi bahçivan nitrik asitti gübre olarak kullanıyomuş bizede içeri girin bir fısfısla bir güzel etrafa sıkın dedi neyse biz aldık asidi fisfisa boşaltıyo elimize bulaşık eldiveni giydik sonra asitdi fısfıs a döktük içinr biraz böcek ilacı koyduk bir güzel çalkalık sonra deponun önüne geldik arkadaşla içeri kim gircek diye tartışıyoduk en sonunda ben girdim ayağıma çizme filan giydim yüzümü bez parçasıyla sardım elime eldiven giydim sonra içeri daldım her yerden böcek geliyodu niktik asitdi her yere sıktım sonra 2-3 gün oraya girmedik ben birgün deponun oraya girdim içeriye baktığımda her yerde böcekleşi vardı sonunda hepsi ölmüştü sonra temizlikciler orayı temizledi o günden beri depoya böcek gelmiyo bence sizde Nitrik Asitle Böcek ilasını karıştırıp mutfaktakı deliklere filan sıkın hayatta gelmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 21 Haziran 2011; 15:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

benin dediğimi bir dene dostum. bir kez kullan. 2-3 gün sonra bir kez daha, aynı süre sonra bir kez daha uygula. kaç şişe gerekiyorsa al.

uzun süre uygulamanın sebebi de, eğer açılmamış yumurtalar varsa onların da etkilenmesi.

Hocam dediğin ilacı aldım eczaneden..Bu akşam uygulamaya başlıcam.
  • bence yarın dışarı çıkarken uygula. sen dışardayken ev kapalı kalsın. gelince açarsın camları dha iyi olur, hem daha uzun süre kalmış olur.
  • O böcekten kurtulmak imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Yahu bizde de bu problem var. Ben öyle sürü ile karşılaşmadım hiç ancak tek gördüm mü affetmiyorum. Yöntemim ise...

Önce lavaboya doğru gönderiyorum böceği , lavaboya girince saç sabitleştiricisi sıkıyorum üstüne 2 saniye ve yapışıp kalıyor orada. Daha sonra üstüne kolonya döküp kibrit atıyorum ve finito

Başka bir yöntem ise yine lavaboya girdiğinde lavaboda kaynar suyu açıyorum ve anası ağlıyor. Her ne olursa olsun berbat yaratıklar. Yakın zamanda evi ilaçlatacağız zaten.

böceği yakaladıktan sonra uçlarına iğne batırıp 220 volt ver. Dumanlar çıkarken etrafa ışıklar saçıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.