Şimdi Ara

Bıktım artık. Kepek nasıl geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
7.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu kepeğe bir çözüm yok mu yahu? Hergün yıkasam bile hala saçım kepekli. Bıktım artık, yeter yav

• Ketoral yada nizoral şampuan alacaksın kafanı yıkayıp 5 dakika bekletecek ondan sonra durulayacaksın. Bahsettiğim şampuanlar reçete edilen ilaç sınıfına giren şampuanlardır.

Dermatoloğa da gidebilirsin.
  • Kaynar suyla mı yıkıyorsun saçlarını
  • seboreik dermatitse geçmez.Doktora git sor bakalım.
  • Çok sıcak suyla yıkamayacaksın , Head Sholders mı ne ben onu kullanıyorum geçti bendede çok vardı önceden.
  • http://www.kozmotrend.com/media/catalog/product/cache/1/image/c417ced0bdeec43197eb7dd0c4c6f7af/v/i/vichy_dercos_ant_-dandruff_kepek_kar_t_normal_ya_l_sa_lar_cin_ampuan_200_ml.jpg bu şampuanı al dostum fiyatı 23 tl olması lazım ben şuanda kullanıyorum ancak saçını yıkarken fırçalı tarakla taraman lazım .200ml ancak yoğun dozajlı.saçını bununla 2-3 günde bir yıkarsan kepeğe elveda diybilirin.

• Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • clear man mentol kesinlikle işe yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok yıkamakla alakası yok ki. kepek saç kafa dersinin soyulmasıdır. Kepeğe karşı etkili sampunlardan kullan..
  • çok sıcak suyla yıkama saçlarını
    ben head&shoulders de kullandım clear men de kullandım ikiside etki etti. Bunları dene istersen
  • Bi dermatologa git. Aynı sorundan bende muzdariptim. Gittim bana Konazol die bi şampuan verdi. Bunun yanı sıra ph değeri 5.5 olan her hangi bi şampuanla yıkanıcaksın dedi. İlk konazolu sürüyorum beş dakka deriye masaj yaparak sonra biraz bekliorum ve duruladıktan sonra tarakla bi tarıyorum duşun altında daha sonra ph değeri 5.5 olan şampuanla (ben photon kullanıorum) yıkayıp durulayıp çıkıorum. Saçımı ılık suyla yıkamaya dikkat ediorum tabi. Şu anda sıfır kepek. Öyle H&S, Clear filan fayda etmio. Eğer kepek düzeyi az ise fayda edio yoksa nafile. Ama sen yinede üşenme bi dermatologa git. Belki senin için daha kolay bi çözümü vardır. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • head&shoulders kullandim uzun sure 1 seneyi gecti.
    eger ki haftalik olarak duzenli yikarsam saclarimi cok ovusturmadikca belli olmuyor dusmuyordu.

fakat kaslarimda cikmaya basladi artik kepek.
    dun keseyi aldim elime keseledim saclarimi yikadigim plastik firca ile fircaladim birde.
    kafadaki bitti kaslara gecti kepek
  • Pirdolin al bitene kadar sadece onu kullan haftada 3 gün her duşta 3 kere kullan tecrübeyle sabit geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Ketoral yada nizoral şampuan alacaksın kafanı yıkayıp 5 dakika bekletecek ondan sonra durulayacaksın. Bahsettiğim şampuanlar reçete edilen ilaç sınıfına giren şampuanlardır.

Dermatoloğa da gidebilirsin.

+1
    bende de kepek problemi vardı. ketoral hepsini çözdü. reçetesiz de satılıyor ayrıca. her eczanede bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerrakpasa -- 26 Aralık 2013; 23:03:33 >
  • Herkes Head & Shoulders diyor bir şans vermeyi düşünüyorum.

Olmadı yukarıda bi arkadaş Vichy vermiş. Ekşide de aynısını tavsiye eden vardı en son onu alırım artık.
  • bazı şampuanlar gerçekten iyi geliyor.ciddi bir cilt problemin yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Herkes Head & Shoulders diyor bir şans vermeyi düşünüyorum.

Olmadı yukarıda bi arkadaş Vichy vermiş. Ekşide de aynısını tavsiye eden vardı en son onu alırım artık.

Dostum senin dediğin o şampuanlar kepeği geçirmez önler. Senin kepeğenin geçmeye ihtiyacı var. konazol ve ya ketoral al (bence önce bi dermatologa danış) dediğim gibi kullan ve bunun yanında bide ph değeri 5.5 olan şampuan al. Marka önemli deil sadece ph değeri 5.5 olsun yeter. H&S, Clear ve hatta ph değeri 5.5 olan her hangi bi şampuan bile kepeği geçirmez sadece önler. Yani tedavi etmez sadece bastırmaya çalışır. Sen konazol veya ketoral al benim dediğim gibi kullan. Bu senin dediğin şampuanları ve daha nicelerini denemiş birisi olarak sana tavsiyemdir

• Oncelikle bi dermatologa gorunup kepek mi seboreik dermatit mi onu saptaman lazim ikinci siksa gecmis olsun her zaman seninle olan bi sorunun var klinik sampuanlar ve stressiz agir yagli asitli yiyeceklerden uzaklasarak azaltabilirsin

• http://www.cilt.net/kepege-karsi-bitkisel-cozum/ aspirin kürünü uygulamıştım 3 hafta önce falan 10 gün falan geçti kürü uygulayalı pek kepek kalmadı gibi.Bi dene istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayerious -- 26 Aralık 2013; 23:23:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Herkes Head & Shoulders diyor bir şans vermeyi düşünüyorum.

Dostum senin dediğin o şampuanlar kepeği geçirmez önler. Senin kepeğenin geçmeye ihtiyacı var. konazol ve ya ketoral al (bence önce bi dermatologa danış) dediğim gibi kullan ve bunun yanında bide ph değeri 5.5 olan şampuan al. Marka önemli deil sadece ph değeri 5.5 olsun yeter. H&S, Clear ve hatta ph değeri 5.5 olan her hangi bi şampuan bile kepeği geçirmez sadece önler. Yani tedavi etmez sadece bastırmaya çalışır. Sen konazol veya ketoral al benim dediğim gibi kullan. Bu senin dediğin şampuanları ve daha nicelerini denemiş birisi olarak sana tavsiyemdir

Hocam o dediğin iki ilaç şampuan gibi mi ?
    Şimdiye kadar 2 tane kepek ilacı almıştım şampuan gibi, saçına sürüp 4-5 dk bekliyordun. Güzel geçirmişti ama bitti.

Şimdi kepek çok çok fazla yok. Ama elimi attığım zaman önüme birkaç tane düşüyor. Aslında memnunum durumdan.

Hani ucuza bi Head & Shoulders alırsam alır denerim olmadı böyle devam ederim. Her ne kadar tam iyileşmese de bence yeterli seviyede.

Ha o dediğin ilaçların fiyatı uygunsa ve kullanımı kolaysa bi şans verebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.