Şimdi Ara

bıktım artık o kadar para verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bir pc aldım özelliklerini resimlerde göstereceğim..ben bu pc de adam gibi oyun oynayamadım crysis 1 bile kasıyor deli olacam.Bunu Ekran kartından mı kaynaklanıyor nerden bi çözemedim servise gönderdim format atıp gönderdiler..Ekran kartı 4 gb olacak bide..özelliklerini resimde gösterdim sorun nerde olabilir ? ekran kartı kötü bir ekran kartı mı ? yardımcı olur musunuz ?
     bıktım artık o kadar para verdim bıktım artık o kadar para verdim

• BİNKELAM B kullanıcısına yanıt
    Ekran kartınız maalesef o cpu ya yakışmamış,onun yerine 256 bitlik bir vga kart alsaydınız, daha performanslı olur, crysis 1 -2 vs. oynayabilirdiniz, ekran kartınız 4 gb olmasına karşın 128 bitlik bir gpu ya sahip, çekirdek hızı da yanlış hatırlamıyorsam 1000 mhz in altında 800-825 mhz arası bişi olması lazım.Halk arasında yanlış bilinen bir kanıya sizde sahipsiniz ekran kartı bellek boyutu ne kadar büyükse o kadar iyidir, bu yanlış. Ekran kartı bellek boyutu sadece yüksek ekran çözünürlükte ve büyük boyutlu resim/grafik dosyalarını editlemekde faydalı olur. Oyun performansı için daha çok çekirdek hızı yüksek ki 1000 mhz in üzerinde olması iyidir,bellek arayüzü de 256 bit veya daha yüksek olan bir kart, daha fazla işinize yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 17 Haziran 2015; 16:55:27 >
  • hazır bilgisayar oldugu her halinden belli. malesef o ekran kartı bi işe yaramaz. oyunlarda ayarları kısmayı dneyin. böyle biraz performans artışı olur. yetmediği yerde daha iyi bir ekran kartı almanız gerkecek. ama muhtemelen psuyuda değiştirmeniz gerekecek. genelde tam sınırda olur psu.ayrıca yüksek gb ekran kartı iyidiri die bi kavram yok. @BİNKELAM
  • Hocam ayni ozelliklere sahip arkadasimin kasada gta5 i kasmadan oynuyor

Sizde bi anormallik var hocam hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİNKELAM B kullanıcısına yanıt
    Denetim masasındaki güç seçeneklerinden yüksek performans olanı işaretleyip plan ayarlarını değiştire basın, oradaki ekran parlaklıklarının ikisinde sonuna dayayın, farkı göreceksiniz. bir de NVidia nın sitesinden en güncel driver kurarsanız iyi olur. aşağıda link verdim.

http://tr.download.nvidia.com/Windows/353.06/353.06-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.