Şimdi Ara

bıktım bronz saygısızlarından

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilen bilir beni . son günlerde sadece solo nau alıyorum . çok zevkli ve hayvan gibi hasar var karşıma gelen bronzlar hafife alıyor tiplemiyor falan ancak sonucuna katlanıyorlar. ancak buradaki en büyük sıkıntı o nau yu alıp oyunda ne kadar güçlü oldugunu gösterene kadar geçen süre. susuyorlar konuşuyorlar eleştrip laf atıyor tahrik ediyorlar. dün bir tane support amumu abartısız 15 kere şöyle dedi neden onu aldın ki report noob bilmem ne . çok sıkıldım ama bunada şükür. şikayetim yok . kendiize dikkat edin.

• Chatten /mute all komutunu kullan kafan rahat etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse her eloda var dediklerin.

• Mastera da low herosu diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • /sustur all

• 20 yaşında çoluk çocuğun olduğu ligde oynuyorsun. Bu konuyu açacağına kendini geliştirseydin keşke.
  • Sırf Gangplank Cassiopeia falan pickledim diye oyun bozan sayısız oyuncu gördüm

• M4A1-S kullanıcısına yanıt
    seni biliyorum hep böyle atarlı agresif farklı açılardan bakan bi arkadaşımızsın böyle olmasan keşke.
  • Jungle Rumble da yaşadım aynısını :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalbaba

Bilen bilir beni . son günlerde sadece solo nau alıyorum . çok zevkli ve hayvan gibi hasar var karşıma gelen bronzlar hafife alıyor tiplemiyor falan ancak sonucuna katlanıyorlar. ancak buradaki en büyük sıkıntı o nau yu alıp oyunda ne kadar güçlü oldugunu gösterene kadar geçen süre. susuyorlar konuşuyorlar eleştrip laf atıyor tahrik ediyorlar. dün bir tane support amumu abartısız 15 kere şöyle dedi neden onu aldın ki report noob bilmem ne . çok sıkıldım ama bunada şükür. şikayetim yok . kendiize dikkat edin.

Janna aldığım maçta onu neden aldın vurmuyor ki dediler sen neyden bahsediyorsun

• M4a1 maymununu ve oyunculari blokla xd

• Aynısını graves jungta yaşadım elo gold3 tü ya sana nediyorum plat eloda soraka focus denilince malmisin iq diyen var bu tipler 500-1000 mac atip cikiyo iste

• Üst koridora heimer al çay kek falan al yanına yada sigaranı kahveni iç taretlerin içinde bekle arada hareket et gank gelince e tuttur çıkarsın bronzdan.Üst koridor nautilus op ama bronz liginde değil.Bronz ligini haketmiyorum diyorsan onlardan fazla farm yapıp daha iyi focus atıp kule almaya yönelik oynayıp çıkman lazım... Ayrıca mute all, chati oyunu kazanmanız garantiye alındığında falan aç o da gülmek için

• Sana iyi yapıyorlar :-)

• Bronzda yas ortalamasi 8 iq ortalamasi ise 50 ne bekliyon.sen de Ustune alinir misin bilmem.

• Bronzda oyunda yazılanları ciddiye almıyacaksın.Makara yapacaksın onlarla eğlenmene bak ciddiye alınacak gibi değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 8 Mart 2016; 8:13:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.