saat 03,00 gibi dairemin kapısı zorlanmaya başlandı.. kimooooo diye seslendim.. bir iki dakka sessizlik sonra yine zorlanma dewam etti.. neticede 155i aradım yüksek sesle de POLİSİ ARIYOM dedim gitmişler.. polisler geldi bakındı.. ama bişey yok tabi.. onlar gelmeden evvel sokakta gördüğüm birkaç kişiden şüphelendim ama nerde.. çoktan kayboldular...
yazın ağustosta başarılı olmuşlardı, telefonlar, nakit para ve kartlar gitmişti, aralık ayında başarısız ikinci denemeleri.. girip eli boş çıkmışlar ve mart artık geceleri uyumuyom pek.. bir sene olmadan 3 defa, yeter yaaaa
geçmiş olsun
neresi orası ?
Koy içeriden sağlam bir kapı sürgüsü birde üst köşeye şu basit alarmcıklardan en azından rahat uyursun açsalar bile sürgüyü yerinden sökmek için bayağı ses yapacaklardır alarm da çalar sende o arada kalkıp bir sapanla iki tane misket oturt beyinlerine
kardeş geçmiş olsun , umarım manyağın mahallesinde değilsindir
quote:
Orjinalden alıntı: BIYIKLI
Koy içeriden sağlam bir kapı sürgüsü birde üst köşeye şu basit alarmcıklardan en azından rahat uyursun açsalar bile sürgüyü yerinden sökmek için bayağı ses yapacaklardır alarm da çalar sende o arada kalkıp bir sapanla iki tane misket oturt beyinlerine
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
geçmiş olsun
neresi orası ?
evet hocam geçmiş olsun gerçektende... O değil senin uyanık olduğunu bildikleri halde hala nasıl girmeye çalışıyolar anlamış değilim..yer neresi buarada
açık adres vereyim mi? ankarayı bilenler yada duyanlar, kısaca sitelerin kenarında bir yerdeyiz.. aydınlıkevler ile güneşevler gibi bişi diyorlar.. altınparka görece yakın, yürüme mesefasiyle 10-15 dk, araba ile 3-4 dk..
bu arada burada hırsızlık maalesef çok görülen bi vakaymış.. off.. oyuna aravermesem belki duyamayacaktım...
quote:
Orjinalden alıntı: topall.ashack
açık adres vereyim mi? ankarayı bilenler yada duyanlar, kısaca sitelerin kenarında bir yerdeyiz.. aydınlıkevler ile güneşevler gibi bişi diyorlar.. altınparka görece yakın, yürüme mesefasiyle 10-15 dk, araba ile 3-4 dk..
bu arada burada hırsızlık maalesef çok görülen bi vakaymış.. off.. oyuna aravermesem belki duyamayacaktım...
dostum eğer yanlız kalıyosan baş ucunun yanında sağlam bi sopa falan olsun....ve kapıya ekstradan bi kaç kilit daha taktır (sürgü vs)
Silah,satır,samurai kılıcı edinmeye bak en azından sakatlarsın ha sinirini alamayıp doğrama işinede girebilirsin.Ortam bunu gerektiriyor.Hırsıza kapımızı açacağız evimizi sileip süpürecek sonra biz haneye tecavüz eden adamı vurunca biz hapse girecen bu kanunu çıkartanına
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
Silah,satır,samurai kılıcı edinmeye bak en azından sakatlarsın ha sinirini alamayıp doğrama işinede girebilirsin.Ortam bunu gerektiriyor.Hırsıza kapımızı açacağız evimizi sileip süpürecek sonra biz haneye tecavüz eden adamı vurunca biz hapse girecen bu kanunu çıkartanına
boyle birsey yaparsan sen suclu oluyorsun. yeni kanunlar boyle. sadece yatak odasinda yaralarsan hafifletici sebep olarak sayiyorlar.
bizim kuzen gözünü bi açmış baş ucunda hırsız. çığlık çığlığa tabi bütün sokak ayağa kalkmış (kız oluyo da biraz) yani geçmiş olsun korkunç bişe. allah belalarını versin...
Aklıma geleceğe dönüş-2 deki sahne geldi, marty kendi evi sandığı eve girer, içerdeki zenci ailenin kzı çığlığı bazar, baba elinde beyzbol sopası ile girer, süper sahneydi...
Bizim komşunun pideci dükkanına girdiler. Bütün pideleri yemişler. Üstelik birde çay demleyip içmişler. yüzüz adamalar.
Aşşağıda anlatacağım daha bomba...
Komşunun otosu çalındı. Telefon geldi. Hırsızlarla pazarlık yapmaya gittik. Eleman demesinmi; Biz Allah rızası için geldik...
Bu arada sana geçmiş olsun. Sen her ihtimale karşı bir emanet bulundur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme