Transfer sezonu geldi yine mehmet topuz muhabbetleri başladı. yok 10 yok 20 milyon euro. Buna veririm, şuna asla vermem. Veya kimse alamaz. Sanki ortada bir messi var ve satmak istemeyen de barcelona. Kayserispor un bu dalga geçen, havalarda uçan tavırlarının sebebi de bizim kulüp yöneticilerimiz. Üzerlerine gittikçe bunlar havalanıyor. En son beşiktaş başkanı uçuk bir rakam söylemişti. Bu futbolcuya verilecek 2-3 m.euronun üstündeki paraya gerçekten yazık.
Vestel manisa'nın başkanı 2 futbolcusu (selçuk, burak) için 6 milyon euro talep etmiş. Tam Trabzonspor ohha derken v.Manisa yönetimi başkanı sıkışırmış ve 6 istenirmi en aşağı 10 milyon euro ya satmalıyız demiş. Yuh artık diyorum, sanki basit bir şeymiş gibi milyon eurolar havada uçuyor. Sonra da parasızlık muhabbeti yapılıyor. Neden bu kadar çok yabancı serbestliği var deniyor.
boş işler bana görede bir mehmet topuz gibi kaç tane futbolcumuz var ülkemizde farklı olarak şunu yapıyor diyin eyvallah diyecegim. katılıyorum sana bu konuda... beşiktaş gibi bir klubün yöneticisinin 10 milyon euro gibi bir teklif yapması gerçekten şaşırtıcı carew'i satmışsın 9 milyon euro ya ne mehmet topuz ından bahsediyorsun sen...
Bıktıysan niye konu açıyorsun?...
Herkes bıktı inanın bir yere gitsinde kurtulalım...
Ulan topuza 10milyon yuro verene kadar bana 2milyon yuro versinler o gazla 10 tane topuzu cebimden çıkartırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme