bu TR ligine benzemiyo işte.orda oyun daha klas daha hızlı ve daha sert bizim gibi zamanla tecrübe edinip siz de öğrenirsiniz öyle oynamayı
Görende .......
ya baktın sert oynuyolar koycan sende bizim kasapbaşı MERCİMEK i öyle ... e böyle ..... olcak diceksiniz o manatilitede olmamak lazım ama öle olmazsanda 2 maçtır 0 puan
güçlü bir gruptayıs ve ümitsizliğe kapılmamak gerekir arakdasında dedigi gibi daha basındayıs en kötü uefaya gideceğimize inanıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: axuburak
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
quote:
bu TR ligine benzemiyo işte.orda oyun daha klas daha hızlı ve daha sert bizim gibi zamanla tecrübe edinip siz de öğrenirsiniz öyle oynamayı
Görende .......
şu ana kadar görünen şu ana kadar olan şeyler bunlar.. aksini iddia edemez kimse
Merak etme bizim sizden daha çok var arupa tecrübemiz...
quote:
quote:
quote:
Görende .......
şu ana kadar görünen şu ana kadar olan şeyler bunlar.. aksini iddia edemez kimse
sen git kumda oyna
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
güçlü bir gruptayıs ve ümitsizliğe kapılmamak gerekir arakdasında dedigi gibi daha basındayıs en kötü uefaya gideceğimize inanıyorum
Pek sanmıyorum ama
benim gördüğüm 8 eksik takımla oynan bir oyun, 30m den armut gibi gol yiyen bir kaleci ve defansın alexe al abi atıver şunu dedikleri bi takım..
ha fener kötü oynamıyor, mücadele edip iyi konsantre oluyor maçlarına bu da gerçek.
fener bu balıkla şampiyonlar ligi kupasını alırsa şaşırmam. gerçek söylüyorum.
quote:
quote:
quote:
Görende .......
allah razı olsun
quote:
sevinelim mi üzülelim mi bende anlamıyorum...iyi oynuyoruz son dakıkada yenılıyoruz...takım ıcınde de var bıseyler...gs macında gol attık pası veren serdar sevınmedı bıle...artık beşiktaş maçlarının vaktı yaklaştımı bı korku sarıyo içimi...sonu hayırlı bıter inş...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme