Şimdi Ara

bıktım yaşamaktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yaşam zindan olmaya basladı...sevdıgım bı kız var 4 senedr cıkıoruz.bugun baska bırısı ıstemeye geldı.moralım acayıp bozuk.kız benı sevıo ama kızın annesı o ıstemeye gelenlerı cok begenmıs bana vermez gıbı gelıo.cıktıgımız herkes bılıo kızın babası hariç.bende annemlere soyledım ıstemeye gıdelım dıye annemde daha yaşın kucuk onunde ablan var dıyo.yasım 20.neyapcm bılmıom en son care kacırmak ama kız ben kacmak ıstemıom dıyo daha once annesıde kacmıs ve oda annesı gıbı uzulmk ıstemıo.oyuzden kacırma ısı yok.ıstetmeyede bızımkıler yanasmıo.babam 5 yıl once vefat etti.bende 2 yıllık unıversıte bıtrdım bu sene mezun oldum ne işim var ne gucum kız gozgore gore elden gıdıo bıseyler yapmam lazım delı gıbı sevıorum ben ondan baskasıyla evlenemem.elımden ne gelr bılmıom cunku olaylar benım aıleme baglı annemı ıkna edemıom.ama ben onsuz yasayamam o olmadıgı zman benı kaybedeceklerınıde bılmıolar.
    su forumda olmasa neyapardım bılmıom ıcımı doktum...allahım bana yardım etsın cok kotuyum...insanlar boyle ıntıhr edıyo demek...gercekten sevmeyenler lutfen bısey yazmasın sevmek duygusunu bılmeyenler anlayamaz benı

• Sık kafana gitsin.
  • İmzaya Gerek Yok. "Eskiler Tanır Bizi"......

Hangi eski?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _-Murat-_

İmzaya Gerek Yok. "Eskiler Tanır Bizi"......

Hangi eski?

• annen ne yapacak seni yavrucum turşunumu kurucak eşşşek kadar adam olmuşsun ayıptır söylemesi
    bir iş bul kendine hayatını düzene sok
    zorla kızı evlendirecek halleri yok herşey yoluna girer
    yeterki sen çaba sarfet sevdiğin için olursa da ikinize olmassada ilerde pişman olmazzsın en azından yavrucuum
  • eskıler tanır benı evet 2004 te bu sıteye uye oldum ama eskı uyelıgım banlandı oyuzden bu yenı uyleıgım ok kendını yenı sanma...moralım bozuk bu mu sorun bneım bısru derdım var
  • Sevdiğin kız dese ben başka birini seviyorum ve eğer evleneceksem onunla evlenirim dese.. ?__
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borçlardan bıktım
    8 ay önce açıldı
    Bıktım her şeyden
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizde
  • hocam sen konginibitsu gibi biri vardı eskilerden o musun hocam bence bir iş bul düzene gir zaten sevgilinide istemiyosa evlendirmezler diye düşünüyorum
  • Kendine iş bul ilk önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.