Şimdi Ara

Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
8.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence oyunun hikayesi yer altı su canavarı ütün su kaynaklarını tüketiyo millet susuz kalıyo bizde su bulmak için ugrasıyoruz galiba
  • Ya lutfen su video'nun ilk 15 saniyesini izleyin ve bana bu bir oyun diyin. Vasat video diyenler var onlarin fanatikliginden soz etmeyecegim bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

Ya lutfen su video'nun ilk 15 saniyesini izleyin ve bana bu bir oyun diyin. Vasat video diyenler var onlarin fanatikliginden soz etmeyecegim bile.

izledim ve bu bir oyun arkadaşım o izlediğinde oyun içi idi adama su atıyo felan sonra aşşa düşüyolar hepsi oyun içi çıktıgında görürsün arkideş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

quote:

Orjinalden alıntı: Keops|Egypt

Ya lutfen su video'nun ilk 15 saniyesini izleyin ve bana bu bir oyun diyin. Vasat video diyenler var onlarin fanatikliginden soz etmeyecegim bile.

izledim ve bu bir oyun arkadaşım o izlediğinde oyun içi idi adama su atıyo felan sonra aşşa düşüyolar hepsi oyun içi çıktıgında görürsün arkideş...

Seninle derdim yok dostum, sozum baskalarina, anlayanlara ...
  • artık video lar ile oyun içi aynı neredeyse hatta aynı GTA 4 bunu resmen gösteriyor
  • Videonun hiç bir yeri oyun içi değilHeveslenmeye gerek yok .
  • Keops|Egypt yok usta sen sordun oyun içimi diye bedne oyun içi dedim merak etme oyun içi böyle olacak değil diyenleri takma sen kafana bu kadar eminim bunca sene oyun ynuyyorsam buda oyun içi değilse ben bişi bilmiyorum artık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

artık video lar ile oyun içi aynı neredeyse hatta aynı GTA 4 bunu resmen gösteriyor

Budur!
  • Kalitesiz bir CGI video, bana AC faciasını unuttursun yeter bu oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

artık video lar ile oyun içi aynı neredeyse hatta aynı GTA 4 bunu resmen gösteriyor

Gta4 ün iyi garafikleri yokki.

Bu oyun bu halde bence çıkması imkansız gibi bir şey , sadece tanıtım amaçlı akılda kalicı olsun diye bu şekilde verildi.

Hani ps3 için özel olsa derim Killzone 2 gördük bunlar ola bilir diye ama
  • Videonun Assassins Creed motoru kullanılarak render edildiği bariz ortada. CGI.
  • quote:

Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform

Bu Resmi Beğenmedim Yüz Efekti Hiç Güzel Olmamış
  • Oyun içi hiç birşey yokki o trailer'da. Yanlız binalar falan yıkıldığı zaman orda gelen dumanlar falan süper olmuş gerçekten orası bitirdi beni yahu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

YAAA Bu forumdada amma Oyun bekleyen var baksana dam 2009 nasıl gelicek dedi kardeşim ss lere aldanmayın hiç bir oyun cgı kalitesine ulaşamamışdır gt5 uncharted hikaye öle bişey yok yani seiz cgı Kalitesi nedir biliyomusuz izlediğiniz trailerlar yani ancak oyun öle olucakki CGI Olsun gerisi hikaye

salla babam salla uçmuşun geçmiş olsun Gt 5 gerçektende br cgi dir kesinlikle 200 poligondan oluşuyo her bir araba ve daha durun bunlar başlangıç daha dumur edecek grafiklerde gelecek sizleri 2009-2011 bu tarihleri bir kenara yaz çünkü bu zaman dilimlerinde pot üstüne pot kıracaksınız

Slla babammı sallayan benmi yoksa senmi ona bakarsan 200.000 Poligonuda fnr 3 kullanıyo ps3 te cgı dedikleriniz hepsi AA EKSİLİĞİNDEN TAVAN YAPMIŞ DURUMDA HEMŞERİM GT5 RENDELENMİŞ SS BAK Derim ben sana ozaman cgı mi yoksa gerçekte oynadığımız oyunmu anlarsın farkı cgı Şimdiki konollarda unut hep unutalım

• Beyler CGI diyip durmuşunuz.
    CGI nedir biri açıklayabilirmi?
  •  Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform

Killzone 2'de buna benzer kalitede mekanlar var.

Oyun inşallah güzel olur çeker oynarız bitiririz ondan sonra sağlam bir yorum yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

Beyler CGI diyip durmuşunuz.

CGI

• quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

Beyler CGI diyip durmuşunuz.

animasyon filmler oluyor ya o tarzda videolar. yani bir nevi film çekiyorlar. oyun içi ise oyunu oynarken kaydetmek gibi yani oyun neyse çekilen de o. örnek vermek gerekirse ki saçma bi örnek veriyorum doomun filmi var değil mi bir de oyunu var. doom oyunun tanıtırken filmini göstermek gibi bir şey.

yanlış biliyor olaiblirim yanlışsa biri düzeltsin ben de öğrenmiş olayım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kartopu2

quote:

YAAA Bu forumdada amma Oyun bekleyen var baksana dam 2009 nasıl gelicek dedi kardeşim ss lere aldanmayın hiç bir oyun cgı kalitesine ulaşamamışdır gt5 uncharted hikaye öle bişey yok yani seiz cgı Kalitesi nedir biliyomusuz izlediğiniz trailerlar yani ancak oyun öle olucakki CGI Olsun gerisi hikaye

salla babam salla uçmuşun geçmiş olsun Gt 5 gerçektende br cgi dir kesinlikle 200 poligondan oluşuyo her bir araba ve daha durun bunlar başlangıç daha dumur edecek grafiklerde gelecek sizleri 2009-2011 bu tarihleri bir kenara yaz çünkü bu zaman dilimlerinde pot üstüne pot kıracaksınız

Slla babammı sallayan benmi yoksa senmi ona bakarsan 200.000 Poligonuda fnr 3 kullanıyo ps3 te cgı dedikleriniz hepsi AA EKSİLİĞİNDEN TAVAN YAPMIŞ DURUMDA HEMŞERİM GT5 RENDELENMİŞ SS BAK Derim ben sana ozaman cgı mi yoksa gerçekte oynadığımız oyunmu anlarsın farkı cgı Şimdiki konollarda unut hep unutalım

tek kelime Wait and accept answer

• Bu grafikler gerçek ise süper ötesi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.