grafiğe takmışınız ama konu çok çok orjinal gibi duruyor.
Bence konu ve isim "I am legend"den araklama gibi duruyor.
Gündüz şehirde dolaşıp, gece olunca vampirlerle savaşırsak hiç şaşırmam.
Videoda o kadar ahım şahım değil bence, vasat. Daha iyi CGI videoları gördük.
CGI = Computer Generated Image
süper bi oyun olcak ztn ya xbox yada ps3 alcam her ihtimalde oynarım heralde assasin in hastası olmuştum buna da bakcaz...
E3 2008 de yayımlanan render trailerinden beridir "I Am Alive" etrafındaki haberler suskunluğunu korurken, İngiliz dergisi GamesTM, son sayısıyla beraber bazı yeni detayları paylaştı bizlerle.
Bu bağlamda, ezelden beridir yaşanan felaketlerin sürekli işlenen bir konu olduğunu belirten Alexis Goddard (üretici), tekerleği yeniden icad etme gibi bir niyetleri olmadığını; fakat muhtelif bilindik unsurları kullanarak, bunları yeni bir pakette toplayacaklarını bildirdi. Bunlar arasında "I am Legend deki" Robert Neville de gözlemlediğimiz türden insaniyetin ve aklın kaybı veya Dünyalar Savaşındaki veya "Day After Tomorrow daki" büyük şehirlerin tahribatı konularının yanısıra "Armageddon", "Cloverfield", "Titanic" ve "Lost un" da ilham kaynağı olacağı gelen bilgiler arasında.
Oyunun merkezindeyse bu tür bir felaket sonrası patlak veren sosyal kaosta, başkarakter Adam ın sağ kalma mücadelesi, kız arkadaşını arayışı ve esrarengiz bir hükûmet teşkilatıyla verdiği kavga yer alacak. Goddard ın ifadesiyle, günlük hayatta veya diğer video oyunlarında geçerli olan sosyal kuralların iptali planlanıyor.
Oyunun başlıca yapı taşlarından biri de hayatta kalmak için ihtiyaç duyulan nesneleri bulmak olacak. Böylelikle meselâ bir şişe su iyileştirme sürecine fayda sağlarken, diğer taraftan da düşmanların dikkatini dağıtmaya yarıyabilecek. Dikkatli bir ilerleyiş tavsiye edilirken sebep olarak doğrudan kavganın mümkün bir tercih olduğu fakat nadiren işe yaradığına vurgu yapılıyor. Öte yandan silahlar çok seyrek olacak, ama bilmeyenleri korkutabileceğinden boş bir silah bile yarar gösterebilecek.
"I Am Alive" birinci şahıs perspektifinden oynanacak; zira ancak böylelikle bu tür bir çevrede hâkim olan hissiyat oyuncuya en iyi şekilde yansıtılabilir diyor Goddard.
iyi haber, uzun süredir bu oyundan ses çıkmıyordu merak ediyordum
"Birinci şahıs perspektifi" kim çevirdiyse güzel çevirmiş.
enee fps mi olacakmış bu oyun. tps sanıyordum ben bunu. tps daha çok yakışırdı ya böyle bir oyuna :/
Ne zaman vizyona giriyor bu film?
Demosu live'a düşmüş. Bu akşam indirip denemeyi düşünüyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
E3 2008 de yayımlanan render trailerinden beridir "I Am Alive" etrafındaki haberler suskunluğunu korurken, İngiliz dergisi GamesTM, son sayısıyla beraber bazı yeni detayları paylaştı bizlerle.
Bu bağlamda, ezelden beridir yaşanan felaketlerin sürekli işlenen bir konu olduğunu belirten Alexis Goddard (üretici), tekerleği yeniden icad etme gibi bir niyetleri olmadığını; fakat muhtelif bilindik unsurları kullanarak, bunları yeni bir pakette toplayacaklarını bildirdi. Bunlar arasında "I am Legend deki" Robert Neville de gözlemlediğimiz türden insaniyetin ve aklın kaybı veya Dünyalar Savaşındaki veya "Day After Tomorrow daki" büyük şehirlerin tahribatı konularının yanısıra "Armageddon", "Cloverfield", "Titanic" ve "Lost un" da ilham kaynağı olacağı gelen bilgiler arasında.
Oyunun merkezindeyse bu tür bir felaket sonrası patlak veren sosyal kaosta, başkarakter Adam ın sağ kalma mücadelesi, kız arkadaşını arayışı ve esrarengiz bir hükûmet teşkilatıyla verdiği kavga yer alacak. Goddard ın ifadesiyle, günlük hayatta veya diğer video oyunlarında geçerli olan sosyal kuralların iptali planlanıyor.
Oyunun başlıca yapı taşlarından biri de hayatta kalmak için ihtiyaç duyulan nesneleri bulmak olacak. Böylelikle meselâ bir şişe su iyileştirme sürecine fayda sağlarken, diğer taraftan da düşmanların dikkatini dağıtmaya yarıyabilecek. Dikkatli bir ilerleyiş tavsiye edilirken sebep olarak doğrudan kavganın mümkün bir tercih olduğu fakat nadiren işe yaradığına vurgu yapılıyor. Öte yandan silahlar çok seyrek olacak, ama bilmeyenleri korkutabileceğinden boş bir silah bile yarar gösterebilecek.
"I Am Alive" birinci şahıs perspektifinden oynanacak; zira ancak böylelikle bu tür bir çevrede hâkim olan hissiyat oyuncuya en iyi şekilde yansıtılabilir diyor Goddard.
Çok gerçekçi bir oyun bizi bekliyor. FPS olması iyi hoş ama böyle bir oyuna TPS giderdi.
gelsin bakalım piyasa durgun bu aralar
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
Sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
quote:
Sanmıyorum
Hmm ben başka bir oyun mu gördüm acaba? Olabilir valla kafam bir dünya
quote:
Orjinalden alıntı: #FireLord#
Dikkatli bir ilerleyiş tavsiye edilirken sebep olarak doğrudan kavganın mümkün bir tercih olduğu fakat nadiren işe yaradığına vurgu yapılıyor. Öte yandan silahlar çok seyrek olacak, ama bilmeyenleri korkutabileceğinden boş bir silah bile yarar gösterebilecek.
Assasin creed çıkmadan öncede aynı şeyleri söylediler ;yok etrafınızı sarcaklar dövüşürken, dövüş zor olcak, etrafı kullanın kaçın falan fişman dediler de, ben oyunu bam güm millete dala dala kılıçtan geçire geçire bitirmiştim hiç öyle zorda olmadı.Ama genede güveniyorum darkworks çok bomba yapıcak bu oyunu eminim buna.
oyun 2010 cıkıcak galiba daha cok var daha oyun içi game play bile yok bana fos gibi geldi ama tabii görmediğim hiç birşeye inanmam
quote:
Yok artık
Oyun cidden kapalı kutu ps3'ün duyurulup da yalan olan oyunlarına benziyor
quote:
Orjinalden alıntı: expander_
quote:
Orjinalden alıntı: metin5555
Beyler CGI diyip durmuşunuz. CGI nedir biri açıklayabilirmi?
CGI
Gt5 bunlardan daha gerçekçi
Hakkaten kafam bir dünya yahu, legendary ile karıştırmışım arkadaşlar kusuruma bakmayın
quote:
Orjinalden alıntı: kevinsert
quote:
Orjinalden alıntı: expander_
quote:
Orjinalden alıntı: metin5555
Beyler CGI diyip durmuşunuz. CGI nedir biri açıklayabilirmi?
CGI
Gt5 bunlardan daha gerçekçi
gerçek resimler görünce GT5 aklına geliyor galiba, bu arabalar GT5' de yok ama olursa karşılaştırırız