Şimdi Ara

Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
8.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • I'm Legend'ı izlediğimde bu filmin oyunu yapılsa ne güzel olurdu falan diye düşünmüştüm. Jade Reymond da aynısını düşünmüş olmalı ki böyle bir oyunun yapımına soyunmuş (mecazi anlamda tabii ki ) Umarım güzel, detaylı, gerçekçi bir oyun olur. Assassin's Creed gibi kendini tekrar etmez.
  • FPS oluşuyla Oyun hakkındaki tüm hayallerim bitti TPS bekliyordum
  • Fps mi
  • Mundar olmuş oyun FPS yapmışlar. Keşke TPS olsaydı, daha çok yakışırdı. Neyse şöyle düşünebiliriz, Jade Raymond Assassin's Creed'deki gibi b.ktan bir combat sistemi koyma olasılığı kalktı.
  • fps olmasına çok şaşırdım tps bekliodm. nese belki bi umut alone in the dark gibi hem fps hem tps olur
  • Oyunun videosunu izlediğimde tps olacağını düşünmüştüm kesinlikle yazık olmuş güzelim oyuna fps hiç yakışmaz gibi geliyor bana tps olsaydı ne güzel olurdu ya
  • Fps de olur neden olmasın?
    Çevreyi daha iyi görürüz
  • bende fps nin gercekciligi arttiracagini dusunuyorum...ki film icin soylenenler pardon oyun cok saglam duruyor ya suan en merakim buna.

cloverfield i kac kere izledim evde ve sinemada bilmem bayiliyorum bu tur filmlere fln..
  • Cloverfield'i sevdiysen, onu andıran İspanyol yapımı [Rec] filmini de tavsiye ederim
  • yahu fps olsun daha iyi olur harbiden,mirro s edge de tps olabilirdi mesela ama fps oldu ve bu ona cok yakıstı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Cloverfield'i sevdiysen, onu andıran İspanyol yapımı [Rec] filmini de tavsiye ederim

duymustum orj. cikti mi acaba bakayim bu aksam bir...
  • ilk resim oyun cover ı olabilir gibi duruyor...

Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform

• Bu oyuna FPS gider mi be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Bu oyuna FPS gider mi be.

Hemde nasıl gider.
    Bakınız mirrors edge.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Bu oyuna FPS gider mi be.

Hemde nasıl gider.
    Bakınız mirrors edge.

Alakaya maydonoz, Mirror's Edge ile bu oyunun ne alakası var???
  • gerçekten bu oyuna tps daha iyi giderdi...
  • bildiğimiz oyunları nasıl unutucaz ? aklımda çok oyun var hiçbiride unutulacak gibi değil...
  • mirrors edge e fps gitti çünkü zıplmama bimlemle o hisleri yaşadık birebirde bu oyun fps sadece gözümüzün ve zevkimizin içine eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Cloverfield'i sevdiysen, onu andıran İspanyol yapımı [Rec] filmini de tavsiye ederim

duymustum orj. cikti mi acaba bakayim bu aksam bir...

Çıktı tabi. Amerika da hemen haklarını satın alıp "Quarantine" adında bir yeniden çevrim yaptı. Aynen kopyalamışlar filmi tabi ama bence İspanyol versiyonu çok daha iyi. Yılın en iyi korku filmi diyorlar zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: Vulture.

mirrors edge e fps gitti çünkü zıplmama bimlemle o hisleri yaşadık birebirde bu oyun fps sadece gözümüzün ve zevkimizin içine eder

Herşeyi siz biliyorsunuz zaten.Adamlar çok bilgisiz neden fps yapsınlarki???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.