Nisan 2010 ile Mart 2011 arasında kesinlikle çıkıcak keh
Bu oyunu 2013 e saklıyolarmış
cikar yaza kadar bence tps olsun ya
Bu oyunda ertelendi...
Ubisoft, yayımcılığını üstlendiği felaket temalı, aksiyon macera oyunu "I Am Alive'ın" çıkış tarihinin ertelendiğini doğruladı. Önceden çıkış tarihi 1 Nisan 2010 olarak belirlenen oyunun, yeni çıkış tarihi 31 Mart 2011 olarak belirlendi. Yapım, PS3, Xbox 360 ve PC platformları için geliştiriliyor.
Ubisoft tüm oyunları resmen 2011'e attı,yazıklar olsun insan bukadar mı düşünür parayı ?
Bu oyun harbiden yalan oldu sadece digital olarak indirecekmişiz kutu olarak satılmayacakmış,yani sadece xboxlive arcade ve psn oyunu olacakmış sanırım
Bu oyun harbiden yalan oldu sadece digital olarak indirecekmişiz kutu olarak satılmayacakmış,yani sadece xboxlive arcade ve psn oyunu olacakmış sanırım
bende dün okudum bi yerde hbr ini . röportajı yapan fransız o dediğini şaka olsun diye söylemiş yani gerçekte öyle bi durum yokmuş,normal kutlu vs çıkacakmış :)
bu oyunun resmi çıkış tarihi yokmu
2 senedir bekliyoruz sonuna kadar bekliycem.
quote:
Orijinalden alıntı: merkingtr
quote:
Orijinalden alıntı: efflake
bende dün okudum bi yerde hbr ini . röportajı yapan fransız o dediğini şaka olsun diye söylemiş yani gerçekte öyle bi durum yokmuş,normal kutlu vs çıkacakmış :)
Update: Reportedly it was a joke, this game comes out and box.
ne gerek varsa böyle saçma bir şakaya
quote:
Orijinalden alıntı: *Don Vito Corleone*
bu oyunun resmi çıkış tarihi yokmu
Kesin tarih belli değil bu yıl çıkması planlanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kenyack
bu oyun çıkmaz
Duke Nukem bile çıkıyorsa bu oyun çok geçmeden çıkar
bu oyundan birşey beklemeyin. ben size o kadar söyliyeyim. Zaten gördüğünüz trailer da (video) cgi dı yani oyun grafikleri değil tamamiyle animasyondu
quote:
Orijinalden alıntı: DarKSpideR99
quote:
Orijinalden alıntı: kenyack
bu oyun çıkmaz
Duke Nukem bile çıkıyorsa bu oyun çok geçmeden çıkar
evet bu da belki 10-12 yıl sonr çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
gerçekten bu oyuna tps daha iyi giderdi...
14 Ocak 2009; 19:25:53
tarihli yazım vay be şans eseri gördüm
Bende başlık değişmeli bu oyunu unutun olmalı yapımcı değişti bir ara sade dijital dendi sonra değişti şimdi PC iptal edildi çıkış tarihi ortada yok Q4 deniyor en son çıksa da yalan olur zaten..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme