Şimdi Ara

Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
8.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trailer hoş.Genelde trailer ların gercek grafiği cok yansıtmadığını soylemek gerek.Hikayesi de hosuma gitti.
  • Oyundan yayımlanan ilk resim;

Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Oyundan yayımlanan ilk resim;

bu oyunu büyük bir merakla bekliyorum beklentilerim çok büyük , grafiksel değil ama konunun sarması ve haftalarca o etkiyi üzerimden atamama gibi..
    yinede iyi grafiklerle çıkıcaktır oyun .. çok kötü olacağını zannetmiyorum..
    gelişmiş bir yapay zeka ve birde oyunun oynanış süresi uzun olursa daha ne istenirki

• Tps sanıyordum ben bu oyunu ben de deliler gibi bekliyordum.Fps olduğunu duyunca midem bulandı,soğudum oyundan
  • tps kıtlığına devam o zaman. Fps olduğu zaman bu tarz oyunların tadı olmuyor.
  • Bu oyuna en iyi TPS giderdi. Umarım gene de iyi olur...
  • Oyun gerçekten güzel olacak gibi.. İmkansız olmayan konusu ile bir de oynanışı sürükleyici olursa tadından yenmez diyorum. Beni tek düşündüren Fps olması. Keşke Tps olarak yapılsaydı. Çevre ile etkileşim en üst düzey olurdu. Ayrıca Fps (First Person Shooter-Birinci şahıs perspektifi) çevirisi yapan arkadaşı da kutlarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.
    quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_
    quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.
    Cloverfield'i sevdiysen, onu andıran İspanyol yapımı [Rec] filmini de tavsiye ederim

duymustum orj. cikti mi acaba bakayim bu aksam bir...

Çıktı tabi. Amerika da hemen haklarını satın alıp "Quarantine" adında bir yeniden çevrim yaptı. Aynen kopyalamışlar filmi tabi ama bence İspanyol versiyonu çok daha iyi. Yılın en iyi korku filmi diyorlar zaten.

Sinemada izleyecegim bu filmi bi gidemedim o gunden beri...cok iyi diyor herkes aynen

• "I Am Alive", "Tom Clancy's HAWX" ve "EndWar" ile birlikte mart ayında PC'de

Ubisoft, first person survival oyunu "I Am Alive'ın" çıkışını mart ayı olarak duyurdu.

The Darkworks'ün yapımcılığını üstlendiği oyun, geçen yıl "Electronic Entertainment Expo" fuarında duyurulmuş, ancak daha sonra bu konu ile ilgili herhangi bir haber çıkmamıştı. Ubisoft firması ise "Assassin's Creed"in prodüktörlüğünü yapan Jade Raymond'ın bu projede yer alacağı haberlerini yalanlayarak, kendisinin projede bulunmadığını belirtti.

"I Am Alive" oyunu; PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarına çıkarılacak. Bu oyun ile birlikte, mart ayında "Tom Clancy's HAWX (PC, PS3, X360)", "Tom Clancy's EndWar" (PC) ve Wii'ye özel "Tenchu: Shadow Assassins" oyunları da satışa sunulacak.

Kaynak

•  Bildiginiz tum oyunlari unutun! [I am Alive] MultiPlatform
  • Bende TPS bekliyordum.
  • bıktım şu developerlardan ya çok mu zor hem 3rd hem fps koymaya madem meraklılar fps yapmaya. herkesin fps sevmedini anlayamıolarmı? fps oynayabildim tek oyun cod başka oynayamıorm kusura bakmayın
  • FPS bende baş ağrısı yapıyo en fazla 1 saat oynayabiliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

FPS bende baş ağrısı yapıyo en fazla 1 saat oynayabiliyorum

Aynı rahatsızlık bende de oluyor. Fps oynarken midem bulanmaya başlıyor nedense..
  • Ertelendi

link
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ertelendi

link

Ben böyle işin. Ubisoft'a
  • yuh ekim diyo napmışlar yav öyle bence konu başlığı cuk diye oturmuş bütün oyunları unutun bunuda dahil
  • Bekleriz ya işimiz ne. Başka oyunlar ile takılırız. No problem.
  • İnsallah bu ertelenmesinin arkasında yatan neden oyunu ''TPS'' türüne geçirmek içindir.Oyunun genel yapısı ile bakılınca FPS yerine TPS çok daha iyi olur ve atmosferi oyuncuya yansıtır
  • Oyunu bekleyen kim, ertelenirse ertelensin. Hatta çıkmayadabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.