Şimdi Ara

BİLDİĞİNİZ YABANCI TUTULMUŞ(EN AZ 1-2 YIL ONLİNE)OYUN WARMI?SEZON1-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN VİOLENCEMU OYNUORDUM(2 YILDIR ONLİNE WE ŞİMDİDE ONLİNE)
    SOYULDUM ADMİN YARDM ETMEDİ ADMİNE SÖVDÜM OYUNU BIRAKTIM
    SİTE=WWW.violencemu.com(girmek isteyen girsin mükemmel bi oyun oyun>yabancıların ama %80 i türk oynuor)

ESKİDEN THE GAME OYNARDIM SÜPER Bİ OYUNDU EPEY UZUN SÜRDÜ

THE GAME GİBİ SAĞLAM ZOR WE UZUN Bİ SERVER ARIYORUM

SEZON 1-2 SADECE

WARSA BİLEN WERSİN PLSS...

• violencemu oynadım önceden exp fazlaydı sonradan 10x e çektiler ben isyan çıkarttım birçok kişi de bana destek verdi fakat bir şey değiştiremedik, zamanında resetlerı atan atmış oyuna yenı başlayanların reset atması çok zor.

şu oyunu önerebilirim ben de yeni başladım SunMu , reset sınırı 30 sitede market var Exp: 220 / 50x
    Drop: 50% Version: Season 4 Full
    ortalama 100 kişi çevirimiçi, yakın zamanda açılmış server, .lv olmasına bakmayın dunya genelı oyuncusu var, guild sıralamsında görülüyor zaten. ve bana sorarsanız gayet de kaliteli, belki uzun süredir açık değil ama umut veriyor. oynamak isteyen?

zaten başlık silinecek erken cvp yazarsanız iyi olur (:

• ii dionda kardeşim ben sadece sezon 2 we 1 dedim:S

bu forumda yeniyim tam bilmiom neden silincek konu?
  • belki beni tanirsin:D bende oynuyorum ayni seyi bende yasadim ama beni soymadilar soysalar:D adminde benle ilgilenmesse stone yagmuru na tutarim daviasi:D Violence cok guzel ama acaip bi sekilde adam gayirma soz konusu mu.mugamer.com diyecegim ama onada hotspotu kurup register alabilirsin:D noobwarmu war 15 rr hic bi sekilde adam gayirma yoq max 15 rr super bi server mu.optinet.bg var oda manyaq server oyuna girip beni bulursaniz size yardim ederim ama siz beni tanimayacaksiniz:D
  • Ha bu arada isim YeaHo0o belki Federal dir iki isimden biri mu.muoptinet.bg max rr 80 exp 100 100 biraz zor server
  • mu.mugamer.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-

belki beni tanirsin:D bende oynuyorum ayni seyi bende yasadim ama beni soymadilar soysalar:D adminde benle ilgilenmesse stone yagmuru na tutarim daviasi:D Violence cok guzel ama acaip bi sekilde adam gayirma soz konusu mu.mugamer.com diyecegim ama onada hotspotu kurup register alabilirsin:D noobwarmu war 15 rr hic bi sekilde adam gayirma yoq max 15 rr super bi server mu.optinet.bg var oda manyaq server oyuna girip beni bulursaniz size yardim ederim ama siz beni tanimayacaksiniz:D

Şu türkçeyi güzel konuşmayı öğrenip post kasmayı bırakırsan çok güzel olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://mu.brave.lv/ Uzun ömürlü fun serveri tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnyglle -- 6 Ekim 2010; 15:12:10 >
  • violencemu 97d99i server tavsiye ederim ben win7 kullandığım için giremiyorum ama win7 kullanıp girenler çok gm sorunu hallederse direk oynucam bende zor server istiyenler girsin 2 senedir açık
  • FortressMu ve zhyperMu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.