Şimdi Ara

Bildik sorunumuz..Dertleşmek istedim sadece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.multiphp.net/?page=network ...Şuna bakın abicim..Saat 17.00 itibariyle 11 hattan 8'i çökmüş durumda..Nolcak bizim bu halimiz..Sabahtan beri bişeylerle ugraşıyorum..Yapamıyorum..Çıldıracam..Bir bakayım dedim...Sebebi anlaşıldı...Alın işte..Bilmeyenler de baksın..TTNET'imizin halini görsün..Küfretmemek için kendimi çok zor tutuyorum inanın..

• Bildik Sorunu Neden Tekrar Gündeme Getiriyorsun ki? Daha Dün Bu Konu Hakkında Başlık Açıldı...!!!
    Eğer ki Dertleşmek İstiyorsan Lütfen Konu Dışına
  • Rahatsızmısın arkadaşım sen

.Görmemiş olabilirim..Ta altlarda bi yerde açılmış..Sinirden aceleyle yazdım..Sen kendini banla önce...Ayrıca konu Network 'le alakalı..Sana soracak deilim nereye acacağımı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankavruk

Rahatsızmısın arkadaşım sen

.Görmemiş olabilirim..Ta altlarda bi yerde açılmış..Sinirden aceleyle yazdım..Sen kendini banla önce...Ayrıca konu Network 'le alakalı..Sana soracak deilim nereye acacağımı..

mauha
  • Vahhh Vaaahh Vaaahhhh (rahmetli sabancı geldi aklıma)
    Ne olacak halimizzz vaaah, he gardaş yaaa nooolceek yaaa VVaaahhh

Şaka bir yana bahsettiğin sorun neyle ilgili merak ettim
    bağlantıyla ilgili birşey gibime geldi doğrumu anlamışım, 512 adsl yi etkilermi acaba ? etkilerse yakında sıra bizde demektir )))
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankavruk

Rahatsızmısın arkadaşım sen

Dertleşmek İçin konu dışına Dedim Sen oNU AnLayAmadıySan Sende ßir RaHAtSızLık war...
    Senİn kAfaN bAsmıyor HerhalDe...
    bAkıyorSun Burda bi 512 topiCi y0k HemEn ßen Acim DemiSsin we aCmiSsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Tek Bizim Hayatımız Kötü
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.