Bildirim
Bıldırcın ayak şişmesi
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sıkmayın, yara yaparsınız. Günde iki kere terramycn tarzı bir krem sürün. Ayağının üzerine basabiliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet basabiliyor topallama yok ancak bacağına doğru bi damar daha belirgin morarmış durumda. Yarın krem alıp süreyim öyleyse. Teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
vet götürme şansın var mı. terraymacin genellikle mantar için kremdir. -
Veterinere götürebilirim. evde kendi imkanimla iyileştirme şansım varmı diye sormak istedim. Teşekkür ederim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
iç hastalıklarında sorun olabilir. iltihap filan, felce kadar yolu var.quote:
Orijinalden alıntı: ilhanhmc
Veterinere götürebilirim. evde kendi imkanimla iyileştirme şansım varmı diye sormak istedim. Teşekkür ederim. -
Terramycn iltihap durumlarında da işe yarar. Hatta göz pomadı olarak da kullanılır.(göz iltihabı hususunda)
Tabii veteriner imkanınız varsa en iyi seçenek odur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bıldırcın besledim yeterince genellikle ayakta şişmeler yara açıklığı durumunda kapmış bir iltihap değilse bulunduğun taban komforlu olamayabilir doğrudan tel bir taban vs ise size öneririm daha kalın tahatalrla ve ya kum koymanız olacaktır. Eminim
Doğa İle UyumBıldırcın Hakkında Her Şey - Doğa İle Uyumhttps://www.dogaileuyum.com/bildircin-hakkinda-her-sey
bu sayfada daha fazla bilgi bulabileceksiniz.
Tabiki veteriner fırsatı varsa gösterin iltihap filan ise limon veya elma sirkesi ise yarayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X