Arkadaslar ben sony kullaniorum ve bende telefonum kendisi ile gelen bir ozellik,whatsapp yada sms gelsede icerik gizlendi yaziyor tus kilidini qcmadan kimse okuyamaz.
Fakat arkadasimda samsung S5 var bu ozellik yok,ekran kilitlide olsa mesaj geldigi an yukarda gozukup icerigini okuyabilior bir baskasi.
Bunu onlemek icin bildiginiz çözüm olabilecek uygulama varmi?
Tesekkurler.
Merhaba, öncelikle lollipop kullanıyorum. Ekranda bildirimlerin gözükmemesinin nedeni kilit koyduğunuzdan hocam. Ama kilidi kaldırmadan da halledebilirsiniz. Şu şekilde : Ayarlar-Ses-Bildirimler-Kilit Ekranı-Tüm bildirimleri göster.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 6 Nisan 2016; 18:8:33 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Arkadaslar guncel,ustteki arkadasinki olmuyorzaten sorun gozukmemesi degil gozukmesi,biz gozukmemesini istiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Crauls
kullanıcısına yanıt
Hocam arkadaşınızın romu lollipop ise yine bu yolu izleyin: Ayarlar-Ses & Bildirimler- Kilitliyken- Bildirimleri Gizle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Rooney -- 7 Nisan 2016; 20:32:48 >
Arkadaşlar LG G4 kullanıyorum android 6.0 yüklü. Bu hassas içerik olayı yok bulamadım. G4 genel konusuna yazdım ama bir cevap alamadım.. Whatsapp bildirimlerinin içeriklerini durum çubuğunda ve kilit ekranında gizlemek istiyorum.