bilecik 2.jandarma er egıtım tugayına gıdecek Arkadaslar gelin tanısalım
2001 senesinin ağustos ayında orda acemilik yaptım 81/3 kral tertip olarak bilecik çok küçük bi yer, geçimi öğrenci ve askerden eğitime gelince, komando eğitimi veriliyo. usta birliğine 16 kişilik gruplar halinde tim olarak gideceksiniz. %99 güney doğuya gideceksin. biz 80 tane timin içinde giresuna düşmüştük 79 tane tim doğuya gitti. eğitimi zordur, Allah şimdiden kolaylık versin, Ama aynı askerliği tekrar yapmak isterdim. HAyırlı teskereler
bende bilecik 2.jandarma eğt. tugayına düştüm şöför adayı olarak, ehliyetimi götürecekmiyim yanımda bilen varmı?
geliyorum kardeşim bende ordanım ;)
ARKADAŞLAR ÖNCELLEKİLE VATAN GÖREVİ NAMUS BORCUDUR.!!! DOĞUSU BATISI BİRYANA, EĞİTİM ZORLUĞU BİR YANA, HERKEZ ANA KUZUSUDUR BİR YERDE ÖNCELİKLE GÖREV YAPTIĞINIZ YER 9.JNDRM ER EĞT. ALAYI OLUP DAHA SONRA 2.JNDRM.TUĞAY OLMUŞTUR.
TİM OLARAK GİTMENİN HİÇBİR KÖTÜLÜĞÜ YOK HEM ACEMİ BİRLİĞİNDEKİ ARKADAŞLARINLA AYNI BİRLİĞE DÜŞÜYORSUN. TAMAM İNTİKALLER ZOR OLUYOR AMA ALIŞMANIZ LAZIM. BENDE O DÖNEMLER 6.BLK AĞIR SİLAH BÖLÜĞÜNDE OLMAK İSTEMEMİŞTİM... ŞARTLARI ÇOK AĞIRDI...!
79/2 5.BÖLÜK 5.TİM OLARAK BENDE DİĞER ARKADAŞLARIM GİBİ DOĞUDA GÖREV YAPTIK (1) ŞEHİT VERDİK AMA VATANA VERDİK.....!
YAPMAYIN BU KADAR ZOR FALAN DİYE...! ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR GERİSİ BOŞ... İNTİKALE CUMA SABAH ÇIKIP PAZAR SABAHI DÖNERDİK.
YEMEK HANEYE SÜRÜNEREK GİDERDİK. MANEVRA MERMİSİ GELDİĞİNDE DİKENLERİN, TAŞLARIN, ÇALILARIN ÜSTÜNE UÇARDIK.( GERİLLA ŞAVAŞINDA OLMASI GEREKENİN 10/1 ) AKŞAM OLUNCA BİRBİRİMİZDEN İNNE İLE DİKEN AYIKLARDIK...! SİZ HİÇ BİR PKK'LININ YAKALANDIKDIKTAN SONRA HALİNİ GÖRDÜNÜZ MÜ?
AMA BUNLAR SİZLER İÇİN YARARLI OLACAĞI KANISINDAYIM.
TOPUĞUNDAN VURULAN BİR ASKER OLMAK İSTEMEZDİM ÇÜNKÜ... ŞU AN NASIL BİLMİYORUM ORADA DURUM... BİZ PUSU ATAR PUSU YERDİK EVET BİLECİK 2.TUGAY DİĞER YERLERE GÖRE ZOR... ANCAK ARKADAŞLAR DOĞUDA C TİMLERİ İLE GÖREVE ÇIKTIK ONLARIN BİZDEN TEK FARKI VARDI ACEMİ BİRLİĞİNDEKİ GÜNEY DOĞUDAN VE DOĞUDAN GELEN UZMAN KOMUTANLARI İLE BİRLİKLERİNE GERİ DÖNÜYORLARDI ... BİZLERSE 1.UNSUR VE 2. UNSUR KOMUTANLARI İLE YANİ ARAKADAŞLARINIZ ARASINDAKİ ÇAVUŞLARLA DÖNÜYORDUK, DOĞU VE GÜNEY DOĞUYA VE SON OLARAK ARKADAŞLAR
BİZLER 5.TİM OLARAK ALAYA GİRDİĞİMİZDE KARŞILANDIĞIMIZ VE GİDERKEN SÖYLEDİĞİMİZ MARŞI VERİYORUM SİZLERE
Yürü, hala ne diye oyunda oynaştasın ? Fatihin İstanbul u fethettiği yaştasın.!
Sen de geçebilirsin yardan, anadan, serden . Senin de destanını okuyalım ezberden Haberin yok gibidir taşıdığın değerden
Elde sensin, dilde sen, gönüldesin baştasın Fatihin İstanbul u fethettiği yaştasın.!
Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini Göster : Kabaran sular nasıl yıkar bendini ? Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Åz(u kırık abideyi yükseltecek taştasın; Fatihin İstanbul u fethettiği yaştasın.!
Bu kitaplar Fatihtir, Selimdir, Süleymandır. Åz(u mihrap Sinanüddin, şu minare Sinandır. Haydi artık uyuyan destanını uyandır.!
Bilmem, neden gündelik işlerle telaştasın Kızım, sen de Fatihler doğuracak yaştasın.!
Delikanlım, işaret aldığın gün atandan Yürüyeceksin Millet yürüyecek arkandan ! Sana selam getirdim Ulubatlı Hasandan .
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın; Fatihin İstanbul u fethettiği yaştasın.!
Bırak, bozuk saatler yalan yanlış işlesin ! çelebiler çekilip haremlerde kışlasın! Yürü aslanım, fetih hazırlığı başlasın
Yürü, hala ne diye kendinle savaştasın ? Fatihin İstanbul u fethettiği yaştasın.!
bende 87/3 bilecik te yaptım 3. tabur 6. bölukte usta birliğim batman jan bolge kom lıgına dustu bilecilte yapacak arkadaslara biraz bilgi vereyim ben oncelikle bilecik yuzde 95 doguya gonderiyo askeri bizim boluk 350 kişiydi batıya dusen lerin sayısı sadece 25 ti egitimleri cok agırdır 10 haftalık egitim veriyolar 4ü temel 6 sı branş eğitimi tim olarak yetiştirileceksiniz 17 kişi olarak dagıtım olacaksınız eger munferit olmazsanız tabi bi bolukten 12 tim cıkıyo geri kalanlar munferit tim oldugunuzda bixi mg3 hkym keleş roketatar kannas gibi silah egitimi alacaksınız koguslar 100 kişilik yemekler berbat uzman lar deli havası cok kotu carpıyo kızları cok guzel ama hafta sonları carsıya cıkmıyolar pek vs bileciğe dusen arkadaslar meslek varsa meslegini soyleyın yoksa bando ya felan girin tabi ama lise mezunu olmanız gerekiyo tank nişancısı ve bando secimleri 3. hafta yapılır bence girin en son soyleyecegim bişeyler ogrenmek amacınız olsun boşa zaman gecirmeyin lazım olacak kesinlikle 87/3 ersan konya ereğli