Şimdi Ara

IZMIR HAVALIMANINDAN NARLIDERE YE NASIL GIDERIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah 9 buçukta uçak inecek NARLIDEREye en zahmetsizce nasıl giderim ?
    Havas ve taksi hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla hocam işin zor baya. Narlıdere ile hava alanı çok zıt yerlerde kalıyor.

Uçakla gelip Narlıdere'ye gidecek akrabalarım genelde İzban + Metro + Eshot kullanıyor. Yanı 3 hat değiştiriyor. Eshot'ta hangi numaraya bindiklerini unuttum ancak her ne kadar daha kısa rotalar olsa da benim aklıma gelen rotayı yazayım.

İzban'a binip Hilal'de ineceksin. Oradan Metro'ya geçip Konak'ta ineceksin. Bahri Baba'dan Narlıdere tarafına giden bir otobüse bineceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Valla hocam işin zor baya. Narlıdere ile hava alanı çok zıt yerlerde kalıyor.

Uçakla gelip Narlıdere'ye gidecek akrabalarım genelde İzban + Metro + Eshot kullanıyor. Yanı 3 hat değiştiriyor. Eshot'ta hangi numaraya bindiklerini unuttum ancak her ne kadar daha kısa rotalar olsa da benim aklıma gelen rotayı yazayım.

İzban'a binip Hilal'de ineceksin. Oradan Metro'ya geçip Konak'ta ineceksin. Bahri Baba'dan Narlıdere tarafına giden bir otobüse bineceksin.

202 numaralı hat havalimanına gidiyor olması lazım. çift bilet keser havalimanı fahrettin altay aktarma merkezine gider, oradan narlıdereye gideceksen direk dolmuş yapabilirsin veya 554-8-82- gibi hatlara binebilirsin, tam gideceğin yeri söyle ona göre hangi otobüse bineceğini söyliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Valla hocam işin zor baya. Narlıdere ile hava alanı çok zıt yerlerde kalıyor.

202 numaralı hat havalimanına gidiyor olması lazım. çift bilet keser havalimanı fahrettin altay aktarma merkezine gider, oradan narlıdereye gideceksen direk dolmuş yapabilirsin veya 554-8-82- gibi hatlara binebilirsin, tam gideceğin yeri söyle ona göre hangi otobüse bineceğini söyliyim

Pm attim

• Havaalanından "202" nolu Havaalanı-Cumhuriyet Meydanı hattına bineceksin.

Üçkuyular Pazar yerinde ineceksin, ve karşıya geçip F.Altay aktarma merkezine geçeceksin (indiğin yerin karşı tarafı kime sorsan gösterir 100 metrelik bi yer zaten)

Oradan "6" numaralı F.altay-Arıkent otobsüne bineceksin.

bir şehitlik geçeceksin ve otobüs yukarı doğru tırmanmaya başlıyacak, durakları kolla "TUNA" durağında ineceksin

Otobüsün gidiş yönüne doğru 100 metre kadar yürüdün mü Polis evindesin.

Otobüsten 3-5 biletlerden 3 binişlik alabilirsin (daha sonra kendine boş kentkart alır içine yüksersen şehir içi ulaşımında rahat olursun 5liradır boş kart)

bineceğin otobüsler
    202
    6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 21 Haziran 2014; 19:43:37 >

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler üstad
  • havaalaninda izbana bin Gaziemirde in ordan Narlıdere otobüsü var ama cok ters yer Narlıdere yahu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA SIGORTAYI NASIL BILIRSINIZ
    15 yıl önce açıldı
    Polatlıya nasıl gidebilirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kosarak

• anaa sen izmirdemi oturuyordun ben Istanbul saniyordum

Bu arada 3-4 hafta önce elektrikleriniz kesilmiş çok güzel anlar yaşamışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirliyimde istanbulda okuyorum. kısmetse 10-15 temmuz arası kavuşucam memleketime:D

ne demek ilk mesaja koy istersen buna benzer konular var fforumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.