Şimdi Ara

Kartepeye yaz lastıgıyle gıtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli forumdaşlar merhaba, bır kaç arkadaş grubu Kartepeye gıtmeye karar verdık aracımızla,aracım 4x4 degıl ve ya lastiği var. Bızım duşuncemız aracı aşağıda bırakmak merkezde yani yürüyerek veya bır ulaşım aracıyla çıkacağız. Şimdi size sorum daha önce gıtmedım gormedım aracı bırakabılecegım otopark var mı aşagılarda bır kaç gün durucak veya oraya bır yere bıraksam başına bir iş gelir mi? Zıncır taksam lastiğe faydası olur mu ? kımsenın canını Malını tehlıkeye atmak ,tatilini mahvetmek istemiyorum bu yuzden merkez de otopark fln var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 22 Ocak 2015; 1:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartepeyle ilgili hic fikrim yok ama insallah bulursunuz
    Duyarliliginiza da hayran kaldim

• zincirin olsun tedbirli git birsey olmaz, cok kez yazlik lastikle ciktim kartepeye yollar temiz oluyor zaten

forumun sosyal mesaj timi eksiye bogar simdi beni

• Zincirini yanında bulundur için rahat eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Kartepeyle ilgili hic fikrim yok ama insallah bulursunuz
    Duyarliliginiza da hayran kaldim

Cevabınız için teşekkür ederim bende hiç gitmedim açıkcası çekiniyorum

• Pekı araç çıkar mı ? vıdeo ızledım, bı kac yerden baya baya kar var , zincir çıkartır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Pekı araç çıkar mı ? vıdeo ızledım, bı kac yerden baya baya kar var , zincir çıkartır mı?

Uzun süredir kar yağmıyor. Zincirinle çok rahat çıkarsın. Özellikle gece inerken çok yavaş in. Araç arkadan kayabilir.
    Eskiden kimsenin gücü kar lastiğine yetmezdi pahalıydı. Herkes zincirle her yere çıkardı. Ben brodway le zincir takıp uludağa, civic e zincir takıp tipi altında erciyese çıktım. Zincir kar lastiğinden iyi tutunur kara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 22 Ocak 2015; 7:38:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kar yagmiyor bu ara.yaz lastigiylede cikarsiniz 2 hafta once ciktim yolda kar yoktu acikti.kar yagisi olmadigi surece cikarsiniz..yanlis anlasilmasin kendi aracimda kis lastigim var kullanilmasi taraftariyim.2006 yilinda yaz lastigiyle boyle havalarda cok cikmistim. .ama gece vakti buzlanma olur .gece vakti donus falan hapmayin sakin.dikkat edin.

• Kartepeyi bilmiyorum da geçen sene erciyese yaz lastiğiyle çıkmıştık. gidiş iyiydi dönüşte kar tipisi başladı. tırsa tırsa inmiştik. Tedbiri elden bırakmayın. çıkarken yollar iyi olabiliyor ancak yüksek kesimlerde hava bir anda tersine dönebiliyor. kazasız sürüşler dilerim.
  • kar birkaç gün yağmadıysa yollar tamamen açıktır. ani bastıran karlarda yollar kapanıyor hemen. hele birkaç gün devam eden yağış varsa ozaman çıkmak hepten zor oluyor. ben bir önceki hafta tamamen açık yolda kar bastırmasıyla yolda kaldım. hava durumuna bakıp gitmek en iyisi
  • Yol temizse hiç birşey olmaz. Yanına bir takım zincir al. Kalınca tel ve kerpeten alabilirsin. Çünkü zincir takmak zorunda kalırsan kopma ihtimali var düşükte olsa. Kopan yeri telle bağlarsın, çamurluguna ve kaportaya zarar gelmez.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim ,biz bır kac gün kalmayı duşunuyoruz durum ne olur bılmıyorum ,çıkmak bır dert inmek bır dert gıbı pekı oralar nasıl yerler ,diyelim çıkamadık kaldı aracı bırakacağım yerler var mı Güvenli

• yol boyunca birçok mekan var. benim favorim sisli vadi. yolda kalırsan zincir getiriler oda 100 liraya. bu hafta kar yok, kar olduğu zamanlarda çok yoğun oluyor.
  • Zıncır bende var ama benı korkutan yaz lastıgı zırveye çıktık iniş nasıl inerim kar varsa zincir beni indirir mi bırde bu zincir yaz lastiğine zarar verir mi ?

• hocam zincirin varsa koy bagajına çık, hiçbir şey olmaz çok extrem bir durum yoksa (yeni ve yoğun karyağışı gibi) yol zaten tertemiz olur. ha olaki karlı ve buzlu takarsın zincirini yavaş yavaş gidersin sıkıntı yok.
  • Anladım hocam sagolasın gıdım gelınce de yazarım yasadıklarımı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.