Şimdi Ara

BİLECİK İL J. K.LIĞI BİLECİK HAKKINDA BİLGİSİ OLan varsaaa aydınlatsın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• SORMAK İSTEDİGİM BİRKAÇ SORU VAR ÖNCELİKLE DAGITIM YAPILIYORMUU YOKSA ORDA KALIYORMUYUZZ BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN AYDINLATSINN.

Aday No 85836
    Adı ve Soyadı SABRİ SAVAŞ
    Baba Adı MÜMÜN
    Doğum Yeri İNEGÖL
    Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Er
    Branş
    Kabul Toplanma Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi BİLECİK İL J. K.LIĞI BİLECİK
  • Merhaba,
    Benim nişanlim 319. dönemde acemiliğini orda yaptı. Dağıtım Bilecik il sınırlari içinde İlçe Jandarma karakollarına yapılıyor bildiğim kadariyla.
    Nişanlimın dağitimi Pazaryeri ilçe jandarma karakolu'na oldu. Yemin töreninden sonra evci veriyorlar.Cuma aksamı ve cts akşamı konaklayabiliyorsunuz. Ama sabahları gidip imza atmak zorundasınız.
    Terminale yakın oteller var. Haftasonları gidip dus falan alabilirsiniz rahat rahat.İlçeler biraz uzak merkeze, yani en azindan pazaryeri ilçesi icin bunu söyleyebilirim. Karakol yerleşim birimlerinden biraz uzak.
    Aklıma gelenler simdillik bunlar. Yanınıza ankesörlü telefon kartı mutlaka alin. Bazen sıkıntı olabiliyor. Pazar günleri açık yer bulmak zor.
    Baska sormak istediginiz soru varsa onları da cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pearl -- 11 Nisan 2008; 16:14:28 >
  • %90 doğuya gidersin.orada tim tim ayırıyorlar.ayrıyeten eğitimi çok ağır.seni korkutmak istemem ama oraya çıktığını duyunca üzüldüm.tek avantajın şöför olarak yada meslekçi olarak ayrılman
  • ne doğusu arkadaşım ksd ler acemiliği hangi ilde yaparsa dağıtımıda o il sınırları içinde olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.