Şimdi Ara

Bilek Güreşi[Tokat İddiası İçerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaklaşık 2 ay önce bi arkadaşım var 78 kilo 180 boyunda bense 178 boyunda 63 kiloyum
    yine bilek güreşi yapıyoruz yine elini tuttuğumda bastrnca bileğim yamulduğu için kaybettim
    sonra bi iddaya girdik iddiaya göre
    mayıs ayının son haftasında düzenlenen piknikteki bilek güreşi turnuvasına ikimizde katılıcağız
    kazanan kaybedene sınıfta TOKAT atıcak acımak yok
    bilek güreşi sağ elle yapılıcak tokat ve bilek güreşi videoya çekilecek
    kurallar bunlar

çocuk şu anda beni yeniyo ben salona gidiyorum
    vücut konum buhttp://forum.donanimhaber.com/m_77278049/f_//tm.htm#77278049

eskiden zorlayamazdım bile şimdi ise yenmek istiyorum
    bu çocugu yenmem için nasıl çalışmam ve nasıl taktikler izlemem lazım videoyu istediğimiz kişiye göndermek serbest
    buraya da atabilirim belki ne yapmalıyım sizce

• Tamam body buildingle güç kazanırsın tamam ama bilek güreşi teknik işidir. Omuz biceps ve forearms'a ağırlık ver. Seni iyice zorlayacak ağırlıklarda çalış tabiri caizse gebere gebere çalış ama hareketin formunu bozmadan ve sakatlanmadan tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Tamam body buildingle güç kazanırsın tamam ama bilek güreşi teknik işidir. Omuz biceps ve forearms'a ağırlık ver. Seni iyice zorlayacak ağırlıklarda çalış tabiri caizse gebere gebere çalış ama hareketin formunu bozmadan ve sakatlanmadan tabiki.

ön kolum fena deil 34.5cm ama yaparken bileğimi ağrıtıyo bazen 10 10 takıyorum bide z bar işte
    ekstradan bikaç bilek hareketi yapıyorm arada ismini bilmediğim
    bide çocugun kemik yapısı tam oturmuş resimlerden görülcfeği gibi henüz köseyim biraz
    arkadaş bayadır aynı boy ve kiloda sakallı falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarockDavis

quote:

Tamam body buildingle güç kazanırsın tamam ama bilek güreşi teknik işidir. Omuz biceps ve forearms'a ağırlık ver. Seni iyice zorlayacak ağırlıklarda çalış tabiri caizse gebere gebere çalış ama hareketin formunu bozmadan ve sakatlanmadan tabiki.

ön kolum fena deil 34.5cm ama yaparken bileğimi ağrıtıyo bazen 10 10 takıyorum bide z bar işte
    ekstradan bikaç bilek hareketi yapıyorm arada ismini bilmediğim
    bide çocugun kemik yapısı tam oturmuş resimlerden görülcfeği gibi henüz köseyim biraz
    arkadaş bayadır aynı boy ve kiloda sakallı falan

Eczaneden elastik bandajlardan al onlarla sar. Bir de yarışmaya kadar yaprak jelatin yemeye çalış günde 5gram, eklemlerin güçlenir. Pasta malzemeleri satan yerlerde bulunur yada jelibon yiyebilirsin hergün 1 paket.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam buna cidden ihtiyacım vardı sürekli kıtlıyo dirseklerim hatta bütün eklemlerim
  • quote:

çok teşekkür ederim hocam buna cidden ihtiyacım vardı sürekli kıtlıyo dirseklerim hatta bütün eklemlerim

Jelatinde kollajen var, eklem ve liflerin onarılmasında kullanılan bir protein. Aksatmadan kullan faydasını görürsün.
  • quote:

quote:

Jelatinde kollajen var, eklem ve liflerin onarılmasında kullanılan bir protein. Aksatmadan kullan faydasını görürsün.

jelatini bullmam zor baktım da jelibon daha mantıklı gibi
    o da güçlendirir mi peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boksör vs güreşçi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

o da güçlendirir mi peki

Jelibonda sığır jelatininden yapılıyor ama katkılar ve şeker ekleniyor onun dışında bir fark yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o da güçlendirir mi peki

Jelibonda sığır jelatininden yapılıyor ama katkılar ve şeker ekleniyor onun dışında bir fark yok.

Domu Jelatini kullaniliyor diyolar hariboda ulkerde yoktur dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

o da güçlendirir mi peki

Domu Jelatini kullaniliyor diyolar hariboda ulkerde yoktur dimi

http://www.milliyet.com.tr/Ekonomi/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&KategoriID=3&ArticleID=1089886&Date=02.05.2009&b=Slogani,%20Turklere%20helal%20olsun

• Ön kolun 34,5 cm mi ? Pek mümkün değil gibi görünüyor hele o kiloda. Eğer öyleysen hakketen Temel Reis gibi görünüyosundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Ön kolun 34,5 cm mi ? Pek mümkün değil gibi görünüyor hele o kiloda. Eğer öyleysen hakketen Temel Reis gibi görünüyosundur.

34.5 sag kolum hocam isterseniz ss atabilirim konumdan bakabilirsiniz fotolara ama ordayken 33.5 du

• Bicepsle - Forearms'ı karıştırmışsınız o zaman söylerken. Forearms(ön kol) dirsekten bileğe kadar olan kısımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CThirty

Bicepsle - Forearms'ı karıştırmışsınız o zaman söylerken. Forearms(ön kol) dirsekten bileğe kadar olan kısımdır.

Pardon forearm bizim salonda oraya on kol yazmislar bize de yanlis ogrettilrr keske orasi 34.5 olsa cidden temel reis gibi dururdum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.