Şimdi Ara

Bileklerim çok ince

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6-7 ay sonra 17 yaşıma gireceğim yaşıtlarıma kıyasla bileklerim çok ince insanların beni süzerken sıra kollarıma gelince duraksayıp acıyarak bakmalarından, akrabaların durup durup sanki ilk kez görüyörmüş gibi dalga geçerek konuşmalarından bıktım.

Artık intiharı düşünür seviyeye geldim son 2 haftadır elimden geldiğince yiyiyorum duruşum ve belim yavaş yavaş iyileşiyor ama bileklerimin kalınlaşmayıp aynı kalmasından çok fazla endişe ediyorum.

Sizce bileklerim kalınlaşırmı ? Kilomu bilmiyorum ama tahmini 40 veyahut biraz üzerinde falan olması lazım en azından öyle düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCQ -- 1 Ağustos 2022; 23:1:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kemikleri güçlendirmen lazım.
    Ağırlık, elde sıkılan zımbırtı kemiklerini güçlendirir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten işe yararmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCQ -- 1 Ağustos 2022; 23:5:54 >
  • Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Tafsiyeniz için çok teşekkür ederim biraz önce bakındım ve fayda sağlıyormuş bir tane almaya çalışacağım umarım işe yarar.

• Genetik olarak inceyse kalınlaştırman çok zor. Tek sette 40 nizami regular barfiks yapıyorum ama saat takılan yer 23 cm

• Sağlam ye ve ön kol çalış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geniş Omuz ve İnce Kollar
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.