Şimdi Ara

bilekteki i damarların çıkması için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
12.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilekteki damarlarım biraz belli ama daha fazla belirginlik istiyorum bunu nasıl yapabiliriz acaba zayıfım ama damarlarım çok belirgin değil bunun için ne yapabiliriz bilgili arkadaşlar yardım edebilirmi çok güzel duruyor damarlar ön kolda ama beende yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakızCı1903 -- 16 Nisan 2013; 10:15:41 >

• ön kol nasıl oluyo la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la ön kol oluyo nasıl
  • ön kol la nasıl oluyor
  • nasıl ön kol oluyor la
  • ön kol bilek diye de geçiyor tam bilmiyorum ama ön kol diye bir şey var
  • Ön kol derken bisepsten bahsediyorsun sanırım. Bol bol ağırlık çalışarak tabii. 20 kilo dambılla 3x5 veya kaldırabildiğin kadar 3xa olmak üzere 3 set yapmalısın. Amacın şişirmek ve damar çıkarmaksa tabii.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ön kol turkcede bicepstir pazu denen sey yani bilek ise bilektir ingilizcede forearms diye gecer direk ingilizceden cevirdiyse arkadas ondan ön kol demis olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

Ön kol derken bisepsten bahsediyorsun sanırım. Bol bol ağırlık çalışarak tabii. 20 kilo dambılla 3x5 veya kaldırabildiğin kadar 3xa olmak üzere 3 set yapmalısın. Amacın şişirmek ve damar çıkarmaksa tabii.

yok abi ön kol değil bilek demek istemiştim karıştırdım
  • omuzuna yakın yerden koluna bir lastik geçir, sıkı olsun. biraz kol hareketi yap, ağırlığa gerek yok. hayvani damarların olur...

not: kolunu kesmek zorunda kalabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crossfitter -- 16 Nisan 2013; 10:33:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön kol el bileginden dirsege kadar olan kısımdır, biseps ise pazu bölgesidir

• sigara damarları çıkarıyor diye bir şey duydum doğru mudur arkadaşlar

NOT-hatamı anladım ön kol farklı birşeymiş
  • benim normal zamanlarda cıkıyor, spor vs yapmıyorum sigara içmiyorum. eğer elimle sıkıp kan pompalarsam üst toplardamarın kalınlığı serçe parmağım kadar oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

benim normal zamanlarda cıkıyor, spor vs yapmıyorum sigara içmiyorum. eğer elimle sıkıp kan pompalarsam üst toplardamarın kalınlığı serçe parmağım kadar oluyor

bende öyle olması için ne yapmalıyım peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakızCı1903

quote:

benim normal zamanlarda cıkıyor, spor vs yapmıyorum sigara içmiyorum. eğer elimle sıkıp kan pompalarsam üst toplardamarın kalınlığı serçe parmağım kadar oluyor

Bende de oluyor. Masturbasyona borçluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: SakızCı1903

quote:

Bende de oluyor. Masturbasyona borçluyum.

boy ve kilo nedir hocam ?

• Yağ oranının düşmesi,kas oranın artması gerekli.
  • valla bendeki genetik sanırım. babada aynı, zayıfım ve fit vücudum var. küçükken cok kürek çekerdim calışırdım belki onun etkisi vardır. ama diğer yollarla nasıl oluşur hiç bilmiyorum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

ön kol el bileginden dirsege kadar olan kısımdır, biseps ise pazu bölgesidir

Sonunda bilen biri çıktı, ne cahil adamlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 16 Nisan 2013; 13:17:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ELITE

Yağ oranının düşmesi,kas oranın artması gerekli.

yağ oranım yüzde 12-14 civarı bir şey
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.