Bildirim
bilemediğim bir sorun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ekran kartını slottan çıkar qeri tak temizle tonlanmış ise,yada ekran kartın ölmüş olabilir,monitörde'de kondansatörleden biri yanmış olabilir,sorun monitörde olabilir.Monitörde hiç qörüntü yok mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: skin
Ekran kartını slottan çıkar qeri tak temizle tonlanmış ise,yada ekran kartın ölmüş olabilir,monitörde'de kondansatörleden biri yanmış olabilir,sorun monitörde olabilir.Monitörde hiç qörüntü yok mu?
monitörde hiç görüntü yok evet
mönütörün yeşil ışığda kırmızı devamlı
hard diskte bir problem olabilirmi kasadaki kırmızı ışık neden devamlı yanıyor kafamı bulandıran o -
oyun oynarken mi oldu bu birden?
evet harddisc'dede olabilir sorun -
quote:
Orjinalden alıntı: skin
oyun oynarken mi oldu bu birden?
evet harddisc'dede olabilir sorun
yok nette dolaşırken oldu
oyle zorluycak bişede yapmadım fişi çekmedim elektrik gitmedi vs..
anlamadım valla -
ramleri çıkarıp yeniden takmayı dene.dikkat et tam yerleştir yerine ve kırma! -
quote:
Orjinalden alıntı: teenboi
ramleri çıkarıp yeniden takmayı dene.dikkat et tam yerleştir yerine ve kırma!
kasa şu an elimde tek 512 lik ram var bende de
ram hangisi oluyor birader kasada tam olarak pek anlamıyorum bu işten uzun mu kısamı nası bişey.. :D -
hmm işlemcinin yanında olur.Anakartın üzerinde montajlı avuç içi kadar bi pervane var ya, onun bitişiginde aşağı yukarı 10 cm lik slotlar olur, onlara ram takılıdır.onu yanlarındaki klipslerin olayını anlayarak çıkarıp takmanı tavsiye ettim ancak anlayan birine yaptırsan bu işi daha düzgün olur gibi..yine de gözün kesiyorsa onu o klipsleri dikkatlice açarak çıkart, sonra yerine tekrar tak ama tam oturdugundan emin olman lazım o da biraz zor olabilr bu işi hiç yapmamış biriysen..kasanın içinde çıkmış gibi görünen bi parça varsa nazikçe oturt yerine.. -
ram'de sorun olacaqını sanmıyorum,o zaman sesli uyarı verirdi,harddisc'de sorun olabilir büyük ihtimal -
rami söküp taktım
başka slotada taktım ama gene aynı
hard diskte bi sorun olduğnu tahmın ediyorum bende
bundan ne şekılde emın olabilirim peki ? -
bootable bir cd takıp işletim sistemi vb. kurmayı denedinmi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X