Şimdi Ara

bilemediğim bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benım pc dün çalışırken bi anda kendı kendıne dondu ve ekran karardı
    pc de powerın altındaki kırmızı ışık devamlı yanıyor ve pc yi başlattığımda filan goruntu gelmiyor
    sorun nerde anlamadım herhangı bir ses gelme filanda olmadı ne olabilir bilgisi olan var mı ?

• Ekran kartını slottan çıkar qeri tak temizle tonlanmış ise,yada ekran kartın ölmüş olabilir,monitörde'de kondansatörleden biri yanmış olabilir,sorun monitörde olabilir.Monitörde hiç qörüntü yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: skin

Ekran kartını slottan çıkar qeri tak temizle tonlanmış ise,yada ekran kartın ölmüş olabilir,monitörde'de kondansatörleden biri yanmış olabilir,sorun monitörde olabilir.Monitörde hiç qörüntü yok mu?

monitörde hiç görüntü yok evet
    mönütörün yeşil ışığda kırmızı devamlı
    hard diskte bir problem olabilirmi kasadaki kırmızı ışık neden devamlı yanıyor kafamı bulandıran o
  • oyun oynarken mi oldu bu birden?
    evet harddisc'dede olabilir sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: skin

oyun oynarken mi oldu bu birden?
    evet harddisc'dede olabilir sorun

yok nette dolaşırken oldu
    oyle zorluycak bişede yapmadım fişi çekmedim elektrik gitmedi vs..
    anlamadım valla
  • ramleri çıkarıp yeniden takmayı dene.dikkat et tam yerleştir yerine ve kırma!
  • quote:

Orjinalden alıntı: teenboi

ramleri çıkarıp yeniden takmayı dene.dikkat et tam yerleştir yerine ve kırma!

kasa şu an elimde tek 512 lik ram var bende de
    ram hangisi oluyor birader kasada tam olarak pek anlamıyorum bu işten uzun mu kısamı nası bişey.. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu bir sorun mudur?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm işlemcinin yanında olur.Anakartın üzerinde montajlı avuç içi kadar bi pervane var ya, onun bitişiginde aşağı yukarı 10 cm lik slotlar olur, onlara ram takılıdır.onu yanlarındaki klipslerin olayını anlayarak çıkarıp takmanı tavsiye ettim ancak anlayan birine yaptırsan bu işi daha düzgün olur gibi..yine de gözün kesiyorsa onu o klipsleri dikkatlice açarak çıkart, sonra yerine tekrar tak ama tam oturdugundan emin olman lazım o da biraz zor olabilr bu işi hiç yapmamış biriysen..kasanın içinde çıkmış gibi görünen bi parça varsa nazikçe oturt yerine..
  • ram'de sorun olacaqını sanmıyorum,o zaman sesli uyarı verirdi,harddisc'de sorun olabilir büyük ihtimal
  • rami söküp taktım
    başka slotada taktım ama gene aynı
    hard diskte bi sorun olduğnu tahmın ediyorum bende
    bundan ne şekılde emın olabilirim peki ?
  • bootable bir cd takıp işletim sistemi vb. kurmayı denedinmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.