Şimdi Ara

Bilen birisi cevaplarsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 1 tane Trident marka üzerinde WSK-2200A yazan 800W bir anfi var.
    Almadım tabi eski hediye geldi :)

2 kanallı ve 2*400 olarak çıkışta da köprülenebilir işareti var.

Ben bunun kaldırabileceği bi woofer arıyorum.

Bu ürünü herkes tavsiye etti ama 1400 falan yazıyor sıkıntı olur mu bilmiyorum.
    Pioneer Ts-w309 D4 Bas Sub 1400w Cift Bobin

Mid takım alacaktım ama onları bağlayabileceğim bir çıkışta yok ne yapacağımı bilemiyorum.

Teşekkürler...

• Köprü modda mono olarak kullanıldığında çıkış gücü 1x300W RMS
    Bu durumda 300-400w RMS giriş gücüne sahip her subwoofer kullanılabilir. Sizin bahsettiğiniz 1400 W Peak music power dır. Bakmanız gereken güç birimi Peak Music Power Değil, RMS input power dır. Bu durumda hem sizin bahsettiğiniz hem de Pioneer TS-W310S4 de uygundur bence.
  • Bu köprü modda verdiğiniz değer tahmini değerdir demi hocam ?

Bu ürüne hem woofer hem de mid bağlayabilir miyim peki ?
  • hayır tahmini değil fabrika verisidir.
    Köprü modunda bass dışında hoparlör bağlamanın yolları vardır ancak verimsiz olur bu anfiyle.
    Bunun oluru 4 ohm 300-400w bass.diğer bileşenler için bir diğer anfiye gerek duyulur. ya da bunu hiç bağlamaz 4 kanal bi anfi edinirsiniz.
  • Usta biraz önce ikinci el ürün ararken bir adamla konuştum.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-pioneer-champion-ts-w309-1000-watts-167513058/detay

yukarıdaki ürünle birlikte bir tane mid de bağlayabilirsin dedi.

Kapılara da teypten çıkış alırsın coax dedi.

Ne diyorsun bu tavsiye için ? Sence verimli olur mu ? 200 lira anfilere vermek istemiyorum. O parayla bi woofer bi mid alayım diyorum.

• 4 kanalli amfiye 2kanal koprulenerek 1bass 1tk mid veya oval hoparlor baglayabilirsiniz yalniz elinizdeki amfide ne kadar performans verir denemeniz lazim
    subwoofer icin cift bobin yerine tek bobin tercih ederseniz daha ii olur cift bobinler 4+4ohm yada 2+2ohm olurlar 4+4ohm olan bobinler 2 ve 8 ohmda calisirlar amfideki kopru empedansi 4ohm oldugu icin baglayamazsiniz size tavsiyem pioneer ts w310 1000w 300rms olan modeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah ustam ya çok sağol .
    Bugün mahallemdeki oto elektrikçilerini dolaştım onlar da kaldırır ama Çin malı dedi performans vermeyebilir dediler .
    Ileride paran bi tane daha alırsın çift amfi yaparız Bunu mono kullanırsın dediler .
    Kapıların hoparlörü var ama onlar coax teypden alırız dediler.
    Benimde aklıma yattı dedikleri...
    Şimdi netten araştırıyorum işte mid ve woofer...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ustam bişi takıldı kafama ya .
    Bunda 2 çıkışın birine woofer bağlasak geriye 1 çıkış kalır. Eee 2 componenti nasıl bağlıcaz ki tek çıkışa onu anlamadım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sheker19o3

Ustam bişi takıldı kafama ya .
    Bunda 2 çıkışın birine woofer bağlasak geriye 1 çıkış kalır. Eee 2 componenti nasıl bağlıcaz ki tek çıkışa onu anlamadım ?

stereo amfiler 4 kanal 2 kanali bass icin geriye 2 kanal kaliyor midleride ona tekntek bagliyacaksiniz

• İşte bendeki amfi 2 kanal hocam :)
    Onu nasıl yapıcaz anlamadım ...
    4 kanal olsa dediğin doğru

• onu yanlis anlamisim kus bakmayin o zaman olmaz hocam ya bass baglicaksiniz yada mid

• Aynen hocam woofer olmadan sistem olmaz .
    En iyisi ben bi amfi daha bakayım böyle zoraki olmayacak . Bunu mono kullanır diğerine 2 mid takarım ...

• mono alin bence buna da mid alirsiniz monoda daha verimli olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.