Şimdi Ara

Bilen var;BİLMEYEN var! :) bknz.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

"yazı yazarken boşluk tuşuna arda arda iki kere hızlıca dokunursanız nokta koyuyor." yeni bir tek bunu öğrendim

değişik, bu tarz ipuçları lazım bana nereden buluruz acaba
    klavuzda yazar mıydı acep

bilmiyormuydun gerçekten
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ekoman245

"yazı yazarken boşluk tuşuna arda arda iki kere hızlıca dokunursanız nokta koyuyor." yeni bir tek bunu öğrendim

değişik, bu tarz ipuçları lazım bana nereden buluruz acaba
    klavuzda yazar mıydı acep

+1905
  • Bazi arkadaslar. Bunlari biliyorduk zaten ne gereksiz konu demis. Soruyorum onlara bunlari anne karnindami ogrendiniz. Bilmeyenler elbette var ve ben bi kac tane cok yararli sey ogrendim bu konu sayesinde. Konuyu acan arkadasa cok tesekkur ederim, ellerine saglik
  • çift boşluk = nokta dışında farklı birşey göremedim, az çok herkesçe bilinen şeyler yazılmış hep.
  • "herkesçe bilinen şeyler yazılmış hep"

Ya bunlar nasıl birşey arkdaşlar :) herkes herşeyi bilecek diye birşey yok keşe böyle boş laflar yerine -forumdaki arkdaşlarıma bir bilgi paylaşıyım faydanlansın diye düşünse?

Neyse...
    Yine de forumdaki iphone üstadlarından tüyolar bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

Yaş kaç?

Yan taraftada ses açma ve kapatma tuşları mevcut ;-)

Gereksiz yorum atmayalım. 2-3 özellik işime yaradı benim. Bilmiyordum. Siz biliyorsanız yazmayın bişey olur biter.
  • yazanın emeklerine sağlık... çok faydalı ve kolay ulaşılabilir bir başlık. saol dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal21

"Mesaj yazarken yanlış harf hatası olduğunda düzenlemek istediğiniz kelimenin üzerine gelip parmağınızı basılı tutun. Çıkan büyüteçi elinizi çekmeden harflar arasında kaydırıp, kelimeyi düzeltebilirsiniz.. "

Bunu bilmiyordum.Çok kelime silmişimdir

"Mesaj yazarken hani olmaz da diyelim ki yazıklarınız komple silindi ya da komple sildiniz ama pişman oldunuz. Cihazınızı bir iki defa sallayın ve ekranda çıkan yönergeleri izleyin."

Buda ilginçmiş.Ben sallayamam çünkü activator ile uygulamadan çıkmaya ve önceki menüye dönmeye ayarlı

siz istediğiniz kadar yana sallayıp o yazıyı çıkartın uygulamadan çıkmaz çünkü activator için baya bir güç uygulamak gerekli. rastgele sallamalarda çıkmasın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: skyoflord

"herkesçe bilinen şeyler yazılmış hep"

Ya bunlar nasıl birşey arkdaşlar :) herkes herşeyi bilecek diye birşey yok keşe böyle boş laflar yerine -forumdaki arkdaşlarıma bir bilgi paylaşıyım faydanlansın diye düşünse?

Neyse...

o zaman sende farkli birseyler paylasta tum forum arkadaslarimiz yararlansin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orijinalden alıntı: skyoflord

"herkesçe bilinen şeyler yazılmış hep"

Neyse...

o zaman sende farkli birseyler paylasta tum forum arkadaslarimiz yararlansin

Keşke sende biraz farklı olsaydın :))
  • Çoğunu biliyordum. Bilmeyenler için güzel bir paylaşım.
  • safari olayı güzelmiş.bilmiyodum
  • yazı yazarken boşluk tuşuna arda arda iki kere hızlıca dokunursanız nokta koyuyor. bunu bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu

Mesaj yazarken hani olmaz da diyelim ki yazıklarınız komple silindi ya da komple sildiniz ama pişman oldunuz. Cihazınızı bir iki defa sallayın ve ekranda çıkan yönergeleri izleyin Bunuda bilmiyodum, pek işime yarayacak bişey değil ama aklımın bir kenarında olsun :)
  • Heh iste boyle vatana millete yararli konular acin yav guzel konu
  • safaride kelime aramak için sag üst google bölümüne yazıp en alta inin.
  • quote:

safaride kelime aramak için sag üst google bölümüne yazıp en alta inin.

Bilmiyordum bunu da ;) teşekkürler.

4 senedir IPHONE kullanicisiyim.Bilmediğim birkaç şey çıktı ..
  • Teşekkür etmeyi öğrenin arkadaşlar sonuçta bir emek var ne olursa olsun. Teşekkürler paylaşım için..
  • ipod da müzik dinlerken ileri sardırma çubuğu bi ara gördüm sonra kayboldu. yani sürükleyerek şarkıyı ileri geri sardırma nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

böyle bir konu vardı. ne gereksiz

Ben görmemiştim kusura bakma ama burası forum tek gereksiz sensin

Şu cevaba ancak bu yakışırdı

• quote:

Orijinalden alıntı: smbdy

ipod da müzik dinlerken ileri sardırma çubuğu bi ara gördüm sonra kayboldu. yani sürükleyerek şarkıyı ileri geri sardırma nasıl oluyor?

Ekrana bir kere dokunursanız sürükleme çubuğu çıkar, tekrar dokunursanız kaybolur :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.