Şimdi Ara

Bilen var;BİLMEYEN var! :) bknz.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakani tiye alanlar bence hakan siZinle dalga gecmis bana oyle geldi bu arda herkes sizin gibi uygulama canavari deil ben bunlarin hepsininl biliyordum ama eminimki bilmeyen bir cok kisinin isine yariycak bi konu olmus cunku gunceleme yapmayi bilmedigi icin hala 4.3.3 surumunu kullananlar var .d.d. :))!
  • Müzik uygulamasında çalan çarkının albüm resmini çift tıkladığınızda o albüme ait diğer paröalar ekranda çıkar, boş bir yere tekrar çift tıkladığınızda ise albüm resmine geri döner. Gerçi bunları sağ süt köşedeki buton sayesinde de yapabiliyorsunuz ama olsun.

Albüm resminin üzerinde parmağınızı sağa doğru kaydırdığınızda bir önceki menüye geri dönersiniz.

Video izlerken veya müzik dinlerken karşımıza çıkan ve bu medyaları ileri\geri sarmaya yarayan üstteki bara basılı tutup parmağınızı aşağı doğru kaydırırsanız o an dinlediğiniz\izlediğiniz medyayı daha hassas bir şekilde ileri\geri sarabilirsiniz.
  • Guzelmis la
  • Faydalı
  • Bilmediğim bir sürü şey öğrendim.. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ockforever

quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

bildirim ekranında döviz bilgilerini takip etmek isteyenler borsa uygulamasını açıp sağ altta i tuşuna basıp istediği para birimini fotoğraftaki şekilde yazarsa bildirim ekranında güncel kur bilgilerini görebilirler.Ayrıca borsa uygulamasının içindeyken ekranı yan çevirip grafiksel değişimi görebilirler

Bilen var;BİLMEYEN var! :) bknz..

para biriminin kısaltmasıTRY=X şeklinde yazarak istediğiniz para birimini ekleyebilirsiniz

bu da bildirim ekranındaki görünüş

ekranı yan döndürürseniz grafiksel durumu görürsünüz

bunu yeni öğrendim, teşekkür ederim

Hazırlayanın eline sağlık ,boşuna APP arıyoruz döviz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

quote:

Orijinalden alıntı: skyoflord
    Mesaj yazarken hani olmaz da diyelim ki yazıklarınız komple silindi ya da komple sildiniz ama pişman oldunuz. Cihazınızı bir iki defa sallayın ve ekranda çıkan yönergeleri izleyin. Bilmeyenler için yardımcı olması umuduyla ;)

Diğer ve birçok başka özelliği biliyordum ama bunu ilk defa duydum. Teşekkürler

Bu harika. Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekahve

bildirim ekranında döviz bilgilerini takip etmek isteyenler borsa uygulamasını açıp sağ altta i tuşuna basıp istediği para birimini fotoğraftaki şekilde yazarsa bildirim ekranında güncel kur bilgilerini görebilirler.Ayrıca borsa uygulamasının içindeyken ekranı yan çevirip grafiksel değişimi görebilirler

para biriminin kısaltmasıTRY=X şeklinde yazarak istediğiniz para birimini ekleyebilirsiniz

bu da bildirim ekranındaki görünüş

ekranı yan döndürürseniz grafiksel durumu görürsünüz

Dostum bilgi için teşekkürler:)
    Döviz tamam ancak bizim imkb 100 ve diğer hisseleri ayarlayamadim acaba bu konuda bilgin varmı ?

• Paylasim hos ellerinize, emeginize saglik.
  • %90 bunları biliyor.
    Daha egzantirik seyler yokmu? :)
  • Bi katkıta benden olsun.o kasar çok sey yazılmıs ki önceden yazıldıysa kusura bakmayın.tus kilitliyken menü tuşuna 2 kere basın ekrana direkt olarak camera çıkar.
  • şöyşe bir sey var her seferinde mail adreslerini ilgili yerlere girmekten bıkanlar için,

ayarlar-genel-klavye bölümünde kestirmeler var yazmıs ya mesela "yldym" yazarsak "yoldayım" diye düzeltiyor otomatik.Buraya mail adresimi yazdım ben

yanı atıyorum hakannnn_1234@yahoo.com mail adresim, kestirmeye hakannn yazdıgım gibi mail adresi önüme cıkıyor, bilen vardır muhakkak belki ama benim gecenlerde aklıma geldi.
  • Mesaj yazarken hepsini büyük harfle yazmak istiyorsanız büyük harf tuşuna 2 defa üst üste basın tüm cümleleri büyük harfe yazabilirsiniz...
  • teşekkürler arkadaşlar bilmediğim bazı şeyler varmış sayenizde öğrendim
  • benden de 1-2 özellik

Sürekli büyük harf yazmak için büyük küşük harf tuşuna 2 kere ard arda basın tuş mavi olacak ve SÜREKLİ BÜYÜK HARF yazacak.
    Yazıyazarken boşluk tuşuna 2 parmağınızla birden dokunun bir nokta bir boşluk yapsın...

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

Bir kaçta ben ekliyeyim;
    -Kulaklıktan müzik dinlerken müziği durdurmak için kulaklığı çıkarmak yeterli. Kulaklığı çıkardığınızda müzik otomatik durur, ekran kilidi açıp Müzik'e girip, durdura basmanıza gerek yok.

EDIT:tamam yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 22 Şubat 2012; 23:40:44 >
  • Müzik dinlerken kulaklık butonuna 3 kere basarsanız dinlediğiniz parçanın başına sarıyor...;)
  • ow ow güzel konu. Yeni iPhone kullanıcıları için çok iyi misal bendeniz.

• takip

• ... Ve daha fazlası

----------------------------------------
    (HERKES BUNLARI BİLİYOR DİYE BİRŞEY YOK!!!!!)
    ----------------------------------------

-Safariye ait bi özellik; başı "www" ve sonu ".com" seklinde biten link lerde sadece sitenin adını yazmnız yeterli sadece "google" gibi

-Yeni attığınız videoların,podcastlerin isminin yanında mavi bir yuvarlak bulunur.Bu o videoyu hiç izlemediğiniz anlamına gelir.

-SBSettingse gerek kalmadan veya jailbreake gerek kalmadan uygulamaları kapamak için uygulamaya girin ve power tuşuna basılı tutun.Kapatmak için kaydırın yazana kadar bekleyin.O yazı çıkınca home tuşuna basılı tutun ve ana menüye dönünce siz,uygulama kapanmış olacaktır.

-iPhone'a gelen mesajlar direkt gözüküyor.Bunu kapamk için Ayarlar/Mesajlar yolunu izleyin ve "Önizlemeyi göster" veya "Show preview" seçeneğini devre dışı bırakın.

-Herhangi bi uygulamadayken home tuşuna ard arda 2 kere basınca telefon favorilerine gider.Bunu değiştirmek için Ayarlar/Genel/Ev yolunu izlerin ve 5 seçenekten birini seçin.(İngilizce'de Settings/General/Home)

BATARYA İPUÇLARI:

-3G'yi lazım olmadıkça kapalı tutun.

-Mail lazım olmadıkça mail ayarlardan hesabı inactive yapın veya silin.

-Bluetooth'u kapalı tutun.

-Parlaklık bölümünde auto-parlaklık açık olsun ve parlaklığı yarımdan yüksek tutmayın(Görüşüm yarım bile fazla).

-Ayarlar/iPod bölümünden EQ(Equalizer) kapalı tutun.

-Mail ayarlarından Fetch new data'yı (Yeni verileri al ) en üsttekini yani açın ve push'u(anında ilet) kapayın ve altta fetchi manually(elle) yapın.(sadece siz girdiğinizde mailler açılacaktır.

-Lazım olmadıkça Ayarlar/Genel/Location services(Konum servisleri)'ı kapalı tutun.

-Kullanmadıkça Wi-Fi 'ı kapalı tutun.

-Sbsettings'ten açık kalan programları kapatın.(Özellikle iPod ve Mail açık kalmısa kapatılmalıdır.)

-Sürüm çıktıkça kesinlikle yükseltin.iTunes'u da iPhone'u da.(Ama JB'yi bekleseniz daha iyi. )

-Kullanmadıkça telefon tuş kilidinde kalsın.

-Telefon ve şarj için en sağlıklı ortamlar oda sıcaklığı olan 22 derecedir.35 çok fazladır.0 çok azdır.

-iPhone'un pili için bir şarj taktiği yoktur.Ancak bu tür pillerinin sağlığı için şarjları 0 lamayın denmektedir.Hatta olduğu kadar şarj edilmesi biraz iyi olabilir denilmektedir.

-Backgrounder programıyla arkada açık tuttuğunuz programlar şarjı fazlasıyla tüketebilir.

:)) Üstadlar bilgi paylaşmaya devam..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.