Şimdi Ara

Bilen var;BİLMEYEN var! :) bknz.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
5
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

-SBSettingse gerek kalmadan veya jailbreake gerek kalmadan uygulamaları kapamak için uygulamaya girin ve power tuşuna basılı tutun.Kapatmak için kaydırın yazana kadar bekleyin.O yazı çıkınca home tuşuna basılı tutun ve ana menüye dönünce siz,uygulama kapanmış olacaktır.

Bunu tam anlayamadım ama ??
  • Harita uygulamasındayken tek parmakla iki tık yaparsanız tık yaptığınız yere yaklaşır iki parmağınızla tıklarsanız oradan uzaklaşır .
  • gerçekten çok yararlı bir topic. bende 4 senedir iphone kullanıyorum ve bazılarını yeni öğreniyorum :)

belki şaşırabilirsiniz ama ekranı yan çevirmeme kilidini bilmiyordum daha önceden :D
  • ipadde klavyeyi ayirdiktan sonra y h ve b tuslarina basmak icin sag elinizi kullanmaniza gerek yok
    T g ve v harflerinin biraz saginada basabilirsiniz
  • 15 dakika vaktinizi ayirip su 2 tane iphone kitapcigini okumaniz baya bir faydaniza.Mesela ben bilmedigim bircok seyi ögrendim...
    Ayrica burada yazilan (JB konulari haric) hersey detayli bir sekilde anlatilmis.

iPhone 4 - Önemli Ürün Bilgileri Kılavuzu :http://manuals.info.apple.com/tr_TR/iphone_4_important_product_information_guide_tu.pdf
    iPhone Kullanma Kılavuzu (iOS 5 Yazılımı İçin) :http://manuals.info.apple.com/tr_TR/iphone_user_guide_tu.pdf

iPhone tüm klavuzlari :http://support.apple.com/tr_TR/manuals/iphone/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vita Es Muorte -- 28 Şubat 2012; 2:53:44 >

• takip
  • Uzaktan kumandalı ve mikrofonlu Apple kulaklığı
    iPhone ile birlikte gelen uzaktan kumandalı ve mikrofonlu Apple kulaklığı; bir mikrofona, ses yüksekliği düğmelerine ve aramaları kolayca cevaplamanızı ve sonlandırmanızı sağlayan ve seslerin çalınmasını veya videoların oynatılmasını denetlemek için kullanabileceğiniz tümleşik bir düğmeye sahiptir.
    Ortadaki düğme
    Müzik dinlemek veya telefon görüşmesi yapmak için kulaklığı takın. iPhone kilitli olduğunda bile müzik çalmayı denetlemek ve aramaları cevaplamak veya sonlandırmak için ortadaki düğmeye basabilirsiniz.
    Bir müzik parçasını veya videoyu duraklatma
    Ortadaki düğmeye basın. Çalmayı/oynatmayı sürdürmek için yeniden basın.
    Bir sonraki müzik parçasına atlama
    Ortadaki düğmeye hızlı bir şekilde iki kez basın.
    Önceki parçaya dönme
    Ortadaki düğmeye hızlı bir şekilde üç kez basın.
    İleri sarma
    Ortadaki düğmeye hızlı bir şekilde iki kez basıp parmağınızı basılı tutun.
    Geri sarma
    Ortadaki düğmeye hızlı bir şekilde üç kez basıp parmağınızı basılı tutun.
    Ses yüksekliğini ayarlama
    + veya – düğmesine basın.
    Gelen bir aramayı cevaplama
    Ortadaki düğmeye basın.
    O anki telefon görüşmesini sonlandırma
    Ortadaki düğmeye basın.
    Gelen aramayı reddetme
    Ortadaki düğmeyi yaklaşık iki saniye süreyle basılı tutup bırakın. Aramayı reddettiğinizi doğrulayan iki kısık bip sesi duyulur.
    Gelen veya beklemede olan aramaya geçme ve o anki görüşmeyi beklemeye alma
    Ortadaki düğmeye basın. İlk aramaya dönmek için yeniden basın.
    Gelen veya beklemede olan aramaya geçme ve o anki görüşmeyi sonlandırma
    Ortadaki düğmeyi yaklaşık iki saniye süreyle basılı tutup bırakın. İlk aramayı sonlandırdığınızı doğrulayan iki kısık bip sesi duyulur.
    Siri’yi veya Sesle Denetim’i kullanma
    Ortadaki düğmeyi basılı tutun. Bakınız: Bölüm 4, “Siri,” sayfa 39 veya “Sesle Denetim” sayfa 29.
    Kulaklık takılıyken bir arama gelirse, zil sesini hem iPhone hoparlörü hem de kulaklık üzerinden duyabilirsiniz.

• Kulaklik takılı iken çağrı gelirse veya siz ararsanız aynı zamanda ipod'u acarsanız kulaklıktan ses geliyor :) Tabi karsı taraf duymuyor.Fonda bir melodi oluyor.:)
  • takip güzel konu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.