Şimdi Ara

BİLENİ HENÜZ BULAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gündür internet kafada kafayı yiycez. hub a tek makinaı takınca internet var 3-4 makina takınca kopuyo hub bozukmu diye başka hubda denedik aynı virüs var dedik format attık olamadı olmadı modeme 50 defa reset atıp ayarladık vs vs .. bu işi bilen varsa lütfen bir mesaj filan atsın
    çok sevinirim makinalar net girmiyo bir türlü

E-MAİL : streets7@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asev -- 19 Şubat 2005, 9:06:45 >

• dostum makinalardaki nic kartlardan şüpelendinmi? büyük bir ihtimalle senin makinalardan birinin ethernet kartı sorunlu makinaları teker teker tak sonrasından hangi makinada sorun çıkıyorsa onu ayıkla ve diğerlerini tak.
  • ayrieten modem ne zyxelin bazı üst modelleri eğer makinelerden birinde virüs varsa çalışmıyor bir komut yazıyon virüs hangi makinada gösteriyor!!!
  • kardeş kullandığın internet kablo net mi yoksa adsl mi?

kablo net ise dns ye ip gireceksin. başıma geldiği için anlatıyorum

dns ye gireceğin ip adresleri

212.156.4.20
    212.156.4.4
  • bu sorun bizim baktığımız bi şirkettede ortaya çıktı bunun nedeni bilgisayarlardan birin de bi solucan olaması ağı taktığın zaman tüm internet gidiyor önce hangi bilgisayardan geldiğini bulup o bilgisayarı formatlayıp anti spyware programını kur şimdi ana bilgisayarı bağlıyosun internet çok güzel ama bide ağ yı açtın mı internetten eser yok
  • BİGİLER İÇİN SAĞOLUN BEYLER DE SOLUCAN ETHERNETİN BİRİNDE ARIZA OLSA DİĞERLERİNİ BLOKE ETMEMESİ LAZIM BENCE
    BİRDE DİYELİMKİ SOLUCAN VAR SOLUCAN SADECE AĞA ZARAR VERİP GERİSİNİ BIRAKIRMI MESALA TEK BİLGİSAYAR BAZINDA HEPSİ ÇALIŞIYOR AMA BERABER ÇALIŞMIYOR MERETLER FORMAT DAHİL HERŞEYİ DENEDİM YADA DEĞİŞİK BİR VİRÜSMÜ VAR ACEBA
    SADECE AĞI BLOKE EDEN......
  • VEYSİ KARDEŞ SENİN DEDİĞİN GİBİ BİR VİRÜS İÇİN HANGİ PROĞRAM UYGUNDUR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş bulamadım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam önce virüs olan makinayı bulup yeniden formatlaman razım ve kurduktan sonra microsoft anti spyware yi kur
  • wuamgre.exe diye bir dosya varsa muhtelemen bu dosya neden oluyordur
    bizim şirkettede oldu aynı şey. bu dosya ve registy deki ekleri vs silince düzelir :)
  • diğer makinalara ip ver nasıl olcak dersen şöyle olcak ağ bağlantılarıma gir ağ bağlantılarını görüntüle de yerel ağ bağlantısı özelliklerine gir internet iletişim kurallarını çift tıkla ve ayarları aşağıdaki gibi yap

IP Adresi : 10.0.0.x
    Alt Ağ maskesi: 255.255.255.0
    Varsayılan Ağ geçidi : 10.0.0.2

Yeğlenen DNS sunucusu : 10.0.0.2
    Diğer DNS sunucusu : Boş kalsın

bu ayarları yap

hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.