< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİLEREK ARACIMA ÇARPAN ŞAHIS VE ŞİKAYET SÜRECİ (3. sayfa)
-
-
Telefon ettim polis geldi
kısmı beni çok şaşırttı
Mesajım beğenilmiş. Özelden soran oldu
Açıklama yapayım
20 yıldır şöförüm. Türkiyenin her yerinde toplam 600 bin km yol yaptım.
Senelerdir hiç bir trafik cezam yok.
Buna rağmen defalarca trafikte taciz edildim, ama adli kuvvete başvurmama rağmen hiçbirinde sağlıklı bir sonuç alamadım.
Mesela bir zaman yaşadığım olayı anlatayım.
Ankara Metromall önünde alkollü bir motorlu beni geçerken" al sana" deyip ayağıyla aynama vurdu kaçtı. Aynamda hasar oluştu.
155 i aradım, karakola git dedi. Karakola gittim. Bekle dediler, rahat 3 -4 saat bekledim. En son birini ikna ettim tutanak tutmaya. Bir bakayım aynaya dedi. Gittik baktık. Arabam eski model, ama aynada hasar var. Bunun için mi beni uğraştıracaksın dedi memur arkadaş, beni azarladı. Arkasını döndü gitti.
O yüzden konudaki olayda arkadaşın yaşadıkları beni hem şaşırttı hem mutlu etti açıkçası. Demek ki hala umut var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 8 Temmuz 2024; 12:26:23 >
-
Arabada aileniz varken milletle salça olmayın. ya Silah çekip hamile karına sıksaydı?
-
araca en iyisinden kamera almak farz olmuş. kamerasız gezmemek lazım
-
Ben olsam eleman araçtan indiği gibi arabayla üstünden geçerdim. O mahkemeyle uğraşsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üç kuruş para için neden uzlaşıyorsun? HAGB de kaldırılmışken bırakacaktın kasten mala zarar verme,tehdit,hakaret,kasten yaralama gibi suçlar isnad edilerek ve sabit olduğu deliller ve tanıklarla sabitken karşı taraf da memur iken siz neden uzlaştınız? Sonucunda o kişi memuriyetten men edilecekti farkında mısınız? Hak ettiği ceza da bu idi.
Böyle bir kişiyi ,üç kuruşa memurluğuna devam ettirdiniz.Yazıklar olsun.
Araç kamerası almak farz oldu .
geçmiş olsun ucuz atlatılmış ama en mantıklı olanı yapmışsınız .
Kamera şart
-
Şu işe bak ya. Araç kamerası olmasa arkadan vurmuş olacaksın üzerine bir de para ister. Şaka gibi. Araç kamerası çok önemli.
-
Kesinlikle şanslısınız. Böyle bir olayda araçtan inmemenizi tavsiye ederim. Daha cani birine denk gelebilirdiniz. Çok geçmiş olsun. Para mühim değil, sevdiklerinize bir şey olmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden haber kanallarına vermediniz dava belgeleri ile beraber gidin
7200tl onarım bedeli az olmuş serviste yaptırıp avukata verseydiniz belki daha fazla para alırdı kendi masrafını da ödettirirdi memursa ödemekten başka çaresi yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X